Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 10:16

”ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Οχτώ προπονητές σε 1,5 χρόνο!

Γράφτηκε από τον
”ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Οχτώ προπονητές σε 1,5 χρόνο!

Με… ηλεκτρική καρέκλα μοιάζει αυτή του προπονητή στη “Μαύρη Θύελλα”, καθώς η διοίκηση Πρασσά αλλάζει τους τεχνικούς σαν τα πουκάμισα.

Ο Απόστολος Τερζής που θα κάτσει στον πάγκο τη Δευτέρα με τον Ιωνικό, θα γίνει ο τρίτος προπονητής στη σεζόν για τη μεσσηνιακή ομάδα και ο 8ος τον τελευταίο 1,5 χρόνο! Θυμίζουμε ότι πέρυσι η Καλαμάτα άλλαξε πέντε προπονητές στη Super League 2!
Το καλοκαίρι του 2022 ήρθε στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος δεν πρόλαβε να κοουτσάρει σε επίσημο παιχνίδι, χωρίς ποτέ να γίνουν γνωστοί και οι λόγοι. Η ΠΑΕ έδωσε ξανά τα ηνία στον Νίκο Αναστόπουλο, που είχε αποχωρήσει την προηγούμενη περίοδο μεσούσης της σεζόν, χωρίς ο κόσμος να μάθει το γιατί.
Ο Νίκος Αναστόπουλος αποχώρησε πριν από σχεδόν ένα χρόνο (7 Φεβρουαρίου) και για δύο αγώνες κάθισε στον πάγκο ο Νίκος Κακαλέτρης. Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Ιλτσο Γκεοργκιόσκι, ο οποίος έμεινε σε 12 αγώνες και έμαθε από τα σάιτ την απόλυση του! Ο πρώην τεχνικός της Καλαμάτας κατήγγειλε μάλιστα στα αρμόδια όργανα τη μονομερή λύση του συμβολαίου του.
Για τους τελευταίους τέσσερις αγώνες στον πάγκο βρέθηκε ο σημερινός γενικός αρχηγός Αντώνης Μαυρέας.
Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με τον Περικλή Αμανατίδη, που αποχώρησε μετά την ήττα από τον Ιωνικό την 6η αγωνιστική, έχοντας τέσσερις νίκες και 2 ήττες. Ο αντικαταστάτης του Μάκης Χάβος (φωτό)  δεν πρόλαβε να κλείσει τρεις μήνες στο τιμόνι. Η ήττα από την Ηλιούπολη την περασμένη Κυριακή, σηματοδότησε το τέλος της συνεργασίας, που αποφάσισε ο Γιώργος Πρασσάς. Ο Χάβος έκατσε σε δέκα αγώνες πρωταθλήματος, με απολογισμό 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Ο Απόστολος Τερζής αναλαμβάνει την Καλαμάτα στην 5η θέση και στο -11 από την πρωτοπόρο του β’ ομίλου Καλλιθέα. Αν δεν υπήρχαν τα πλέι οφ, η υπόθεση άνοδος θα ήταν χαμένη. Στους έξτρα αγώνες οι ομάδες ξεκινούν με τους μισούς βαθμούς που συγκέντρωσαν στην κανονική σεζόν. Οπότε η διαφορά από την κορυφή δεν είναι απαγορευτική, αρκεί βέβαια η Καλαμάτα να κάνει επιτέλους πορεία πρωταθλητισμού.


Γενική είσοδος 5 ευρώ

Η Καλαμάτα δίνει την Δευτέρα στις 4 μ.μ. κρίσιμο ματς με τον Ιωνικό (ζωντανά από το Action 24) και η διοίκηση προσμένει από τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” στο Στάδιο. Γι’ αυτό και όρισε γενική είσοδο πέντε ευρώ.
Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει: “ Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ομάδα του Ιωνικού, αγώνας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας την Δευτέρα 5/2/2024 στις 16.00. Τρόπος διάθεσης: Από το γήπεδο δύο ώρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας (η οποία θα πρέπει να έχει εκδούσα αρχή στην Μεσσηνία). Τιμές Εισιτηρίων: γενική είσοδος 5 ευρώ
Υπενθυμίζουμε ότι και σε αυτόν τον αγώνα σε κομμάτι της ΘΥΡΑΣ 1 και με την υποστήριξη της εταιρείας TOYCITY, θα λειτουργήσει η Οικογενειακή Κερκίδα – One Family όπου με την αγορά τους ενός εισιτηρίου των 5 ευρώ εισέρχονται στο γήπεδο γονείς και παιδιά έως 12 ετών. Τέλος ανακοινώνουμε πως δεν θα διατεθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους για τις ανάγκες των φιλάθλων τους”.


Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ με τον Γιούχτα, ξεκινά σήμερα η 17η αγωνιστική στον β’ όμιλο της Super League 2. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο

Ολυμπιακός Β’ – Γιούχτας, 2 μ.μ.

Κυριακή

Χανιά – Καλλιθέα, 3 μ.μ.
Παναχαϊκή – Ηλιούπολη, 3 μ.μ
Διαγόρας – Τηλυκράτης, 3 .45 μ.μ.

Δευτέρα

Αιγάλεω – Παναθηναϊκός Β’, 3 μ.μ.
Καλαμάτα – Ιωνικός, 4 μ.μ.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 16 αγώνες)
1. Καλλιθέα 23-10 36
2. Χανιά 28-12 30
3. Ηλιούπολη 14-13 29
4. Ιωνικός 28-18 28
5. Καλαμάτα 22-13 25
6. Διαγόρας Ρόδου 16-21 22
7. Αιγάλεω 11-20 17
8. Γιούχτας 15-20 15
-. Ολυμπιακός Β’ 23-15 15
10. Παναθηναϊκός Β’ 12-27 14
11. Παναχαϊκή 15-22 13
12. Τηλυκράτης 12-29 12
* Ο Ολυμπιακός Β' έχει ξεκινήσει με -10 βαθμούς.