Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 13:30

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΕΡΑΝΗ 0-5: Πρώτο διπλό με θρίαμβο!

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΕΡΑΝΗ 0-5: Πρώτο διπλό με θρίαμβο!

 

Τη νίκη της 21ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο και μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία της στη Γ' εθνική, σημείωσε στην Ελευσίνα η Εράνη.

Η φιλιατρινή ομάδα, βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και συνέτριψε με 5-0 τον Πανελευσιανιακό, που στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή και πήρε στα χαρτιά τους 3 βαθμούς. και ενώ το παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο με 1-1!
Για την Εράνη, ήταν το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα, καθώς μέχρι χθες μετρούσε οχτώ ήττες από Κω, Βάρδα, ΑΕΡ Αφάντου, Αστέρα Βάρης, Σύρο, Θύελλα Ραφήνας, Παναιγιάλειο, Ρόδο και μια ισοπαλία με τη Μαρκό. Συνολικά, η Εράνη έφθασε τις τρεις νίκες (είχαν προηγηθεί το 2-0 με τη Μύκονο και το 4-1 με τον Α.Ο. Πυλίου Κω στα Φιλιατρά) και πλέον πέρασε στη βαθμολογία την Ερμιονίδα.
Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι υποχρεώθηκαν στην 7η σερί ήττα. Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την Εράνη.
Ο Φακκής στο 18' άνοιξε το δρόμο για το θρίαμβο και στο 42' ο Κωνσταντόπουλος με ωραία ατομική ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα της Εράνης, που πέτυχε και άλλο γκολ στο 45' με τον Κοτσιανούλη, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το δεύτερο ημίχρονο.
Ο Φακκής και πάλι έκανε στο 78' το 0-4, περνώντας και τον τερματοφύλακα και το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Σινάνι στο 90'
ΕΡΑΝΗ: Σαββίδης, Mπρόσκο, Μπουρδέκας, Tσερπές, Μπινιώρης, Γκεβόρι, Καραμπέτσος (46' Πουλιάνος), Κοτσιανούλης (66' Καπλάνης), Κωνσταντόπουλος (76' Χάρμπας), Φλαριώτης (76' Σινάνι), Φακκής (85' Λακριντής).