Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 14:54

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-0: Οι αλλαγές έλυσαν το “γόρδιο δεσμό”

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-0: Οι αλλαγές έλυσαν το “γόρδιο δεσμό”

Στο "κυνήγι" του πρωτοπόρου Μιλτιάδη παρέμεινε ο Πάμισος, καθώς σε αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική της Α' τοπικής επικράτησε 2-0 του ουραγού Ενικού Μελιγαλά στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα οι "Νησιώτες" αύξησαν το σερί τους στις τρεις νίκες και διατηρήθηκαν στην δεύτερη θέση με 1 βαθμό λιγότερο από την ομάδα του Πύργου Τριφυλίας.
Οι γηπεδούχοι βρήκαν την λύση στον αμυντικό γρίφο που τους έθεσαν οι φιλοξενούμενοι και με δύο γκολ πήραν μία αγχωτική νίκη. Αξιοσημείωτο είναι πως και τα δύο γκολ που έδωσαν τη νίκη στον Πάμισο πέτυχαν δύο από τις αλλαγές του τεχνικού διδύμου της ομάδα της Μεσσήνης, Νίκου Γεωργακλή και Ευτύχη Τασιόπουλου.
Στο 71' ο Φιλόπουλος που πέρασε ως αλλαγή στο 57' πέτυχε το 1-0, ενώ στο 81' ο Μπαρχάν που επίσης στο ίδιο λεπτό είχε πάρει την θέση του Ευστ. Βλάχου πέτυχε το 2-0, σφραγίζοντας τη νίκη για τους "πράσινους". Δοκάρι για τον Πάμισο είχε ο Πετρουλάκης στο 10', ενώ ο Εθνικός ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Γεωργόπουλου.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Αριστομενόπουλος, Σταματελόπουλος, Υμεράσι, Κ. Ντίσα, Τιμπλαλέξης (89' Α. Ντίσα), Δεμπεγιώτης, Κοντομανωλόπουλος (57' Φιλόπουλος), Πετρουλάκης (89' Ντότσε), Παπαδόπουλος (89' Ευθ. Βλάχος), Ευστ. Βλάχος (57' Μπορχάν).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Καρτερολιώτης, Διακουμάκος, Λάσκαρης, Αντώνακας, Γεωργόπουλος, Κωσταγιάννης, Σπανός, Τόσκα (79′ Πρεκεζές), Παπαδόπουλος, Ξυδιάς (79' Ιατρόπουλος), Τσουμπλέκας (65' Παπαργυρίου).