Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 17:30

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 5-1: Ανέβηκε στη 2η θέση με άνετη επικράτηση

Γράφτηκε από τον

Σχεδόν ένα ημίχρονο ήταν αρκετό ώστε η Κυπαρισσία να πάρει τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση της με τον Ολυμπιακό Ανάληψης τον οποίο κέρδισε με 5-1.

Με τρία γκολ στο πρώτο 45λεπτο και άλλο δύο στο β’ ημίχρονο η Κυπαρισσία έφτασε τις 5 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια και τις 12 συνολικά στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να βρίσκεται 4 πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Μιλτιάδη, ενώ έπιασε στη 2η θέση τον Πάμισο.
Αντίθετη σχεδόν πορεία ακολουθεί ο Ολυμπιακός που έχει μία ισοπαλία και 6 ήττες στα 7 τελευταία ματς που έχει δώσει. Μετά το παραπάνω αποτέλεσμα και τη νίκη του ΠΑΣ Ράχη επί του Ηρακλή Καλαμάτας βρέθηκε στη 13η θέση της βαθμολογίας. Θα χρειαστεί θετικά αποτελέσματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος για να μην μπει σε περιπέτειες σε ότι αφορά την παραμονή του στην κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι μόλις στο 2ό λεπτό πήραν προβάδισμα στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαλισόβα. Στο 40’ ο Σπυρόπουλος και στο 42’ ο Γουέσλεϊ ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 50’ ο Βλαχόπουλος σημείωσε το 4-0. Στο 54’ ο Θεοδοσόπουλος μείωσε προσωρινά σε 4-1 και στο 82’ και πάλι ο Βλαχόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 5-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μπαρδής με βοηθούς διαιτητές τους Αράπη, Λουκά.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παπάς, Πράνταλος (53’ Γεωργιόπουλος), Ζαφείρης, Ντιόπ (72’ Μιτρόφ), Ντζουβάρας, Γουέσλεϊ, Σπυρόπουλος, Μαλισόβας (86’ Κύρκο), Τσουκαλάς (53’ Καραβούλιας), Θώδης, Βλαχόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου, Χριστόπουλος, Λένα (58’ Μπομπότσι), Σταματόπουλος, Αποστολίδης (72’ Λέρα),Θεοδωρακόπουλος, Δασκαλάκης, Θεοδοσόπουλος, Τσώνης, Διονυσόπουλος (87’ Αγγελόπουλος).