Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 10:22

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πήρε ψυχολογία, ζητούμενο η διάρκεια

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πήρε ψυχολογία, ζητούμενο η διάρκεια

Μετά από ένα μήνα τα χαμόγελα επέστρεψαν στο στρατόπεδο της Καλαμάτας, η οποία πήρε το τρίποντο απέναντι στον Τηλυκράτη στο ουδέτερο γήπεδο της Ηλιούπολης και διατήρησε τη διαφορά από τις τέσσερις ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία.

Ηταν μια νίκη ψυχολογίας για την ομάδα του Τόλη Τερζή, που ήταν ανώτερη σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα από την ομάδα της Λευκάδας.

Πασάς: "Η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη"

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος Γιάννης Πασάς μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε:
«Ηταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μπήκαμε αποφασισμένοι και το πετύχαμε, δε δώσαμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο, ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, σκοράραμε και στα δύο ημίχρονα κι ελπίζω να είναι ανάλογη και η συνέχεια. Η νίκη ήταν που χρειαζόμασταν πιο πολύ απ’ όλα, αλλά θεωρώ ότι αν έχουμε αυτή την εικόνα και στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Θεωρώ ότι η ψυχολογία είναι το σημαντικότερο πράγμα, αν αλλάξει λίγο νομίζω θα είναι όλα πολύ καλύτερα. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά, την Κυριακή είναι ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι, θα πρέπει να πάμε και να παρουσιαστούμε όπως σήμερα και θεωρώ ότι η συνέχειά μας θα είναι πολύ καλύτερη».
Το ζητούμενο λοιπόν είναι να υπάρξει διάρκεια στην απόδοση και φυσικά η μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή στα τέσσερα ματς της κανονικής διάρκειας. Να θυμίσουμε πως την Κυριακή η Καλαμάτα παίζει στη Ρόδο με τον έκτο της βαθμολογίας Διαγόρα, στη συνέχεια υποδέχεται στο Στάδιο τον Ολυμπιακό Β’, ύστερα παίζει στην Πάτρα με την Παναχαϊκή που παλεύει για την παραμονή και τελειώνει την κανονική διάρκεια με εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στην πρωτοπόρο Καλλιθέα.

Στα αγωνιστικά, σε δυο γκρουπ ξεκίνησε χθες η προετοιμασία εν όψει του αγώνα με τον Διαγόρα.
Όσοι αγωνίστηκαν τη Δευτέρα έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε εντατικούς ρυθμούς.

Ο Αρίμπας ο οποίος δεν έπαιξε με τον Τηλυκράτη λόγω ελαφράς μορφής γαστρεντερίτιδας, γυμνάστηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Τόλη Τερζή για το κυριακάτικο ματς.

Την Παρασκευή απολογούνται
Αρίμπας και ΠΑΕ Καλαμάτα

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στη 1 το μεσημέρι κλήθηκαν σε απολογία ο Αλεχάντρο Αρίμπας και η ΠΑΕ Καλαμάτα από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου A2 Εθνικής Κατηγορίας. Ο Ισπανός αμυντικός και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ κατηγορούνται για ρατσιστική συμπεριφορά στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, σε βάρος του ποδοσφαιριστή της Αθηναϊκής ομάδας Αμπιόλα Ντάουντα.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Η διοργανώτρια ανακοίνωσε χθες τις ημέρες και τις ώρες διεξαγωγής
της 19ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της Super League 2.
Το ματς της Καλαμάτας με τον Διαγόρα στη Ρόδο θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 17/2
Παναχαϊκή – Τηλυκράτης, 3 μ.μ.
Κυριακή 18/2
Ηλιούπολη - Παναθηναϊκός Β', 2 μ.μ. (Action 24)
Χανιά – Γιούχτας, 3 μ.μ.
Διαγόρας Ρόδου – Καλαμάτα, 3 μ.μ.
Καλλιθέα – Ιωνικός, 3 μ.μ.
Δευτέρα 19/2
Ολυμπιακός Β' – Αιγάλεω, 4 μ.μ. (Action 24).