Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2014 19:40

ΕΡΑΝΗ: Δουλειά στο επιθετικό κομμάτι και πίστη για ανάκαμψη

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Δουλειά στο επιθετικό κομμάτι και πίστη για ανάκαμψη

Η νίκη που τόσο πολύ ήθελε δεν ήρθε για την Εράνη στο ματς με το Διαβολίτσι, παρότι ήταν καλύτερη και έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ. Οι "πράσινοι" έχουν μόνο μία νίκη μετά από 8 αγωνιστικές
και παραμένουν στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός έδρας μάλιστα ο απολογισμός της Εράνης είναι άσχημος, με τρεις ήττες, μια ισοπαλία και καμία νίκη!


Ζητούμενο για τη Φιλιατρινή ομάδα είναι να κάνει μια μεγάλη νίκη για να αρχίσει να παίρνει τα πάνω της, μιας και το ρόστερ που διαθέτει δεν είναι για να βρίσκεται τόσο χαμηλά.
Ο τεχνικός Σταύρος Αντωνόπουλος πιστεύει πως η ομάδα του θα ανέβει σιγά σιγά, τονίζοντας πως χρειάζεται δουλειά ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι που υπάρχει πρόβλημα.
Για το ματς που ακολουθεί με τον Απόλλωνα στην Καλαμάτα, το χαρακτηρίζει δύσκολο απέναντι σε μια καλή ομάδα και προσθέτει πως θα κάνουν την προσπάθεια τους για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών δεν υπάρχουν εκτός από τον μόνιμο απόντα Νίκο Κόλλια. Πάντως ο 24χρονος επιθετικός από προχθές ξεκίνησε προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και εκτιμάται πως σε δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί για ένα διάστημα.
.