Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 10:26

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ιδιο ξεκίνημα ο Τερζής με Χάβο - Σε κίνδυνο η συμμετοχή στα πλέι οφ

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ιδιο ξεκίνημα ο Τερζής με Χάβο - Σε κίνδυνο η συμμετοχή στα πλέι οφ

Η Καλαμάτα άλλαξε και πάλι προπονητή, έκανε πάνω από μια… ντουζίνα μεταγραφές το Γενάρη, αλλά η διαφορά από την κορυφή του β’ ομίλου της Super League 2, αντί να μειώνεται, αυξάνεται.

Η “Μαύρη Θύελλα” βρίσκεται στο -14 από την πρωτοπόρο Καλλιθέα, μετά την ήττα από τον Διαγόρα, ο οποίος μέχρι την προχθεσινή αναμέτρηση, μετρούσε έξι σερί ήττες με τέρματα 1-14!

Η Καλαμάτα κατάφερε όμως και έχασε, όπως είχε συμβεί και στον πρώτο γύρο από τους Ροδίτες και θέτει σε κίνδυνο και τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου, καθώς ο έκτος Διαγόρας μείωσε στους 4 βαθμούς τη διαφορά από τη μεσσηνιακή ομάδα και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε.
Στα πλέι οφ θα λάβουν μέρος οι πέντε πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, με τη “Μαύρη Θύελλα” να είναι στην 5η θέση και να έχει μπροστά της τρία δύσκολα παιχνίδια με Ολυμπιακό Β’ (εντός), Παναχαϊκή (εκτός) και Καλλιθέα (εντός). Ο Διαγόρας θα παίξει επίσης με Παναχαϊκή (εντός) και Καλλιθέα (εκτός) και τελειώνει την κανονική σεζόν εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό Β’.
Στο μίνι πρωτάθλημα των δέκα αγωνιστικών, οι ομάδες θα ξεκινήσουν με τους μισούς βαθμούς που συγκέντρωσαν στην κανονική σεζόν. Ως εκ τούτου, αν παραμείνει όπως έχει η βαθμολογική κατάταξη, η Καλαμάτα θα είναι στο -7 από την Καλλιθέα, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις όπως στη Ρόδο, δεν μπορεί να ελπίζει σε άνοδο.
Ο Τόλης Τερζής ξεκίνησε με ισοπαλία κόντρα στον Ιωνικό, πανηγύρισε την πρώτη νίκη με τον Τηλυκράτη στο ουδέτερο γήπεδο της Ηλιούπολης και την Κυριακή ηττήθηκε από τον Διαγόρα. Εχει δηλαδή απόλυτη ισορροπία. Το ίδιο ξεκίνημα είχε κάνει και ο Μάκης Χάβος στον πάγκο, με τη διαφορά ότι ο πρώην τεχνικός της “Μαύρης Θύελλας” πανηγύρισε πρώτα νίκη με Τηλυκράτη, στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Διαγόρα και έφερε την πρώτη ισοπαλία μέχρι τότε στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό Β’.
Τερζής και Χάβος έκαναν δηλαδή “σεφτέ” απέναντι στον ίδιο αντίπαλο (Τηλυκράτη), αλλά έχασαν και οι δύο από τον Διαγόρα.
Η συνέχεια για την Καλαμάτα περιλαμβάνει το εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό Β’, που βρίσκεται στην 7η θέση λόγω όμως του ότι ξεκίνησε με -10 βαθμούς στο πρωτάθλημα και έχει μόνο τρεις ήττες στο πρωτάθλημα έναντι έξι της μεσσηνιακής ομάδας.

“Λευκή” ισοπαλία για Ολυμπιακό Β’ και Αιγάλεω

Χωρίς νικητή και δίχως σκορ ολοκληρώθηκε χθες η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β΄ και το Αιγάλεω, με την οποία έκλεισε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής στο Β΄ όμιλο της Super League 2. Οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 19 αγώνες)
1. Καλλιθέα 27-12 43
2. Χανιά 34-13 37
3. Ιωνικός 32-21 32
-. Ηλιούπολη 18-19 32
5. Καλαμάτα 24-14 29
6. Διαγόρας Ρόδου 17-25 25
7. Ολυμπιακός Β’ 28-17 22
8. Αιγάλεω 13-23 21
9. Γιούχτας 19-27 18
10. Παναθηναϊκός Β’ 16-34 17
11. Παναχαϊκή 19-28 16
12. Τηλυκράτης 15-33 15
* Ο Ολυμπιακός Β' έχει ξεκινήσει με -10 βαθμούς.