Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 17:19

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-0: Ανετη νίκη πριν το ντέρμπι τίτλου

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-0: Ανετη νίκη πριν το ντέρμπι τίτλου

 

Ο Μιλτιάδης επικράτησε 3-0 του Τέλλου Άγρα στο τριφυλιακό ντέρμπι, αύξησε στο +7 την διαφορά από τον δεύτερο ΑΟ Κυπαρισσίας και πάει με άλλον... αέρα στο μεταξύ τους ντέρμπι τίτλου στην Κυπαρισσία την προσεχή Τετάρτη (28/2).

Η ομάδα του Πύργου Τριφυλίας έφτασε στην 16η νίκη της στη σεζόν, η οποία μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας, έδειξε χαρακτήρα. Κορυφαίος των τυπικά γηπεδούχων ήταν ο Βασίλης Αθανασόπουλος, ο οποίος σημείωσε τα δύο εκ των τριών τερμάτων, μετρώντας πλέον 24.
Ο έμπειρος και χαρισματικός επιθετικός φρόντισε να διώξει νωρίς το άγχος, πλασάροντας εύστοχα στο 8' μετά από ασίστ του Τσιγαρίδη, ενώ ο πρώτος σκόρερ στην Α' τοπική τη φετινή σεζόν, βρήκε και πάλι δίχτυα στο 68'. Ο Τσουλάκος “τρύπησε” την άμυνα του Τέλλου Άγρα με μια τρομερή κάθετη πάσα, βγάζοντας τον Αθανασόπουλο απέναντι στον Σαρρή, με τον 35χρονο φορ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με υποδειγματικό τελείωμα (2-0).
Ένα λεπτό αργότερα ο Τάσος Τσόπελας σε μια από τις πρώτες του επαφές με την μπάλα, καθώς λίγο νωρίτερα είχε πάρει θέση στον αγωνιστικό χώρο αντί του Μπάρκα, με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 3-0.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (Γιώργος Καλόμαλος): Κωνσταντακόπουλος, Γεωργιόπουλος (79' Χρονόπουλος), Μπολούν, Καντούτσης, Μπουτσικάκης, Πολίμος, Τσιγαρίδης (46' Τσουλάκος), Δημητρίου (73' Σταθόπουλος), Αθανασόπουλος, Μπάρκας (66' Τ. Τσόπελας), Σαραντόπουλος (73' Παναγιωτόπουλος).
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Δημήτρης Λίτσας): Σαρρής, Καραχάλιος (81′ Δεσποτόπουλος), Βενετσανάκος, Βελησσάρης, Σεφεράσι, Ανδρώνης, Αναστασόπουλος (81' Τίκεμ), Σούλα, Διονυσόπουλος, Λάγιος, Βάγγαλης (81' Κυριαζόπουλος).