Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 17:46

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 3-0: Ο Π. Πουλάκος “καθάρισε” νωρίς

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 3-0: Ο Π. Πουλάκος “καθάρισε” νωρίς

Με τον Παναγιώτη Πουλάκο να... μπαίνει στα παπούτσια των δύο πρώτων σκόρερ της ομάδας, Κυριάκου Πουλάκου και Δημήτρη Κουρούπη, αναλαμβάνοντας δράση στο σκοράρισμα σημειώνοντας δύο γρήγορα γκολ, η ΑΕ Μάνης άφησε πίσω της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ήττα από τον Ολυμπιακό Ανάληψης, καθώς επιβλήθηκε 3-0 της Θύελλας Χαρακοπιού στο γήπεδο του Κάμπου.

Με το εν λόγω... τρίποντο οι Μανιάτες ανέβηκαν στην 3η θέση, εκμεταλλευόμενοι τη νέα βαθμολογική απώλεια του Παμίσου.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πιάσουν στον “ύπνο” τους φιλοξενούμενους και να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων πριν καν συμπληρωθούν 10 λεπτά αγώνα! Στο 4' το σουτ του Π. Πουλάκου κόντραρε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα του Μέτσο, ενώ στο 7' ο ίδιος παίκτης επιχείρησε μια σέντρα-σουτ, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά λόγω και του αέρα και αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα της Θύελλας για να γίνει έτσι το 2-0.
Πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Χαρακοπιού που υπέστη τη δεύτερη διαδοχική της ήττα, έχασε μεγάλη ευκαιρία να μπει ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης βαθμολογικού κέρδους, με τον Πανταζή με σουτ εκτός περιοχής να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Κόκκαλη. Έξι λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Σπυρόπουλος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουρούπη έγραψε τον... επίλογο στην αναμέτρηση (88').
ΑΕ ΜΑΝΗΣ (Παναγιώτης Πολίμος): Κόκκαλης, Σπυρέας, Π. Πουλάκος, Γιαννής, Στυλιανόπουλος, Τζανετέας, Μελενικιώτης (21' λ. τρ. Χατζηπαναγιώτης), Στραβάκος, Κ. Πουλάκος (82' Σπυρόπουλος), Κουρούπης (88' Ντερβίσι), Μουλιάτος (88' Δημητρουλέας).
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ (Δημήτρης Αναστασόπουλος): Μέτσος, Ορφανός, Γουρνάς, Κωστέας, Πανταζόπουλος, Μαρκάκης (60' Σαμπάνι), Μωράκης (84' Κωνσταντακόπουλος), Αντωνίου, Πανταζής, Βασιλογιαννακόπουλος, Ηλιόπουλος.