Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 19:23

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 3-1: Νίκη - ανάσα μετά από ένα μήνα

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 3-1: Νίκη - ανάσα μετά από ένα μήνα

 

Με τρεις διαφορετικούς σκόρερ ο Ηρακλής Καλαμάτας νίκησε με 3-1 τον Ολυμπιακό Ανάληψης στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης", στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική στην Α'΄ τοπική.

Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από τέσσερις σερί ήττες, ενώ ο Ολυμπιακός από τη σημαντική νίκη με τη Μάνη. Αμφότερες οι ομάδες μάχονται για την παραμονή και ο Ηρακλής πήρε βαθμολογική ανάσα, επιστρέφοντας στις επιτυχίες ύστερα από ένα σχεδόν μήνα και το 3-2 με τον Εθνικό στο Μελιγαλά στις 27 Ιανουαρίου.
Οι καλαματιανοί πέτυχαν το Σάββατο τρία γκολ σε διάστημα εφτά λεπτών (62' - 69'). Ο Δ. Χριστόπουλος στο 62' έκανε το 1-0 και ο Δαρσακλής στο 65' το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κοσμόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 3-0 και ο Ολυμπιακός πέτυχε το γκολ της τιμής στο 85' με τον Κούρτι, που είχε μπει στο ματς στο 75' στη θέση του Διονυσόπουλου.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αλάμαρας, Χατζίου, Κοσμόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Βαϊτσης (75' Τζάνες), Βλαχάκης, Φυκούρας, Δ. Χριστόπουλος (65' Παπαδέας), Δαρσακλής (84' Φλώρος), Μιχαλόπουλος, Ψωρομύτης (46' Κωνσταντόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Πλιός, Δημητρίου, Κ. Χριστόπουλος (80' Λέρα) Λένα, Σταματόπουλος, Αποστολίδης, Γιαννόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Τσώνης (82' Αγγελόπουλος), Διονυσόπουλος (77' Κούρτι)