Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 11:33

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Την Κυριακή στην Πάτρα με Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Την Κυριακή στην Πάτρα με Παναχαϊκή

Την Κυριακή με κοινή ώρα έναρξης στις 2 το μεσημέρι θα διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της Super League 2.

Η Καλαμάτα θα παίξει στην Πάτρα στο γήπεδο της Αγυιάς με την Παναχαϊκή και το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24.
Η Πατρινή ομάδα όμως θα δώσει το ματς δίχως κόσμο, μιας και είχε τιμωρηθεί στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη Λευκάδας μετά από απόφαση της ΔΕΑΒ.
Η “Μαύρη Θύελλα” θα προσπαθήσει να πάρει δεύτερη σερί νίκη μετά το τρίποντο επί του Ολυμπιακού Β’, για να μπει με όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες στα πλέι οφ ανόδου.
Η Παναχαϊκή από την άλλη προέρχεται από το διπλό στη Ρόδο επί του Διαγόρα που την έφερε στην 10η θέση της βαθμολογίας και στο +4 από τον ουραγό Τηλυκράτη.
Γι’ αυτό και θα τα δώσει όλα για τη νίκη για να αποφύγει μια και καλή την τελευταία θέση, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:
Κυριακή 3/3
Χανιά – Ολυμπιακός Β’
Παναχαϊκή – Καλαμάτα (Action 24)
Αιγάλεω – Ηλιούπολη
Καλλιθέα – Διαγόρας Ρόδου
Ιωνικός – Γιούχτας
Τηλυκράτης Λευκάδας – Παναθηναϊκός Β’

Επίσημο το “διαζύγιο” με Τσιμπανάκο

Λακωνική ήταν η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα για το “διαζύγιο” με τον τεχνικό διευθυντή Ευρυπίδη Τσιμπανάκο.
“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Διευθυντή Ευριπίδη Τσιμπανάκο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του”, ανέφερε χαρακτηριστικά δίχως να εξηγεί τους λόγους που προέκυψε αυτή η εξέλιξη, πέντε μόλις μήνες μετά την έλευση του κ. Τσιμπανάκου στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ.