Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 16:41

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 3-0: Ολοταχώς για τον τίτλο με νέο τρίποντο

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 3-0: Ολοταχώς για τον τίτλο με νέο τρίποντο

Επιστροφή στις νίκες για τον Μιλτιάδη μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής στην Κυπαρισσία…

Η ομάδα του Πύργου επικράτησε με 3-0 της Μάνης στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική.

Με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε ο Μιλτιάδης είναι επτά βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Πάμισο, έχοντας και ένα ματς λιγότερο.
Συνάμα οι ασπρόμαυροι πήραν και τη… ρεβάνς για την ήττα στους στον πρώτο γύρο στον Κάμπο, η οποία είναι και η μοναδική στο πρωτάθλημα.
Το ματς πάντως ήταν αμφίρροπο, οι Μανιάτες έβαλαν δύσκολα στους πρωτοπόρους και μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο το σκορ ήταν στο 1-0.

Προβάδισμα με Αθανασόπουλο στο 17'

Ο… συνήθης ύποπτος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 17’… Οι Μπάρκας, Γεωργιόπουλος συνεργάστηκαν ωραία από τα δεξιά, με τον δεύτερο να βγάζει τη σέντρα και τον Αθανασόπουλο με κεφαλιά να
γράφει το 1-0.
Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι με σουτ στο 25’ και άλλη μια καλή ευκαιρία στο 34’ που απέκρουσε ο Κόκκαλης. Στο δεύτερο μέρος το ματς έγινε πιο ανοικτό, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν την απόδοση τους. Στο 55’ πάντως ο Μιλτιάδης είχε νέο δοκάρι με εκτέλεση φάουλ του Δημητρίου.

Φωνάζουν για ακυρωθέν
γκολ στο 1-0 οι Μανιάτες

Στο 70’ ο Γιαννής με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Χατζηπαναγιώτης με σουτ την έστειλε στα δίχτυα…
Ομως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ ύστερα από υπόδειξη του α’ βοηθού Πανόπουλου, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των Μανιατών που θεωρούσαν πως καλυπτόταν καθαρά ο Χατζηπαναγιώτης, κάτι που επιβεβαιώνεται από το βίντεο του αγώνα.

Διεύρυνε το προβάδισμα με Αθανασόπουλο, Τσουλάκο

Στο 79’ ο Μπάρκας ύστερα από ωραία ενέργεια έδωσε ασίστ στον Αθανασόπουλο που δεν λάθεψε για το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για οφσάιντ.
Το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 89’ με τον Τσουλάκο να βγαίνει τετ α τετ και με λόμπα να διαμορφώνει το τελικό 3-0.
Διαιτητής της αναμέτρησης Αράπης, με βοηθούς τους Πανόπουλο και Ταβουλαρέα.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Γ. Τσόπελας (30’ λ.τρ. Σταθόπουλος), Καντούτσης, Μπουτσικάκης, Πολίμος, Δημητρίου, Μπολούν (85’ Αν. Τσόπελας), Αθανασόπουλος, Σαραντόπουλος (75’ Τσουλάκος), Μπάρκας.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κόκκαλης, Σπυρέας, Π. Πουλάκος, Γιαννής, Στυλιανόπουλος, Τζανετέας, Χατζηπαναγιώτης (70’ Σπυρόπουλος), Στραβάκος, Κ. Πουλάκος (70’ Κουλόπουλος), Κουρούπης, Μουλιάτος.