Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 17:08

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 4-0: Με σκόρερ τους Πετρουλάκη και Κοντομανωλόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 4-0: Με σκόρερ τους Πετρουλάκη και Κοντομανωλόπουλο

Με τους Μανώλη Κοντομανωλόπουλο και Δημήτρη Πετρουλάκη να σκοράρουν από δύο φορές ο Πάμισος αναδείχθηκε νικητής στη “γειτονική” αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Ανάληψης, το οποίο κέρδισε με 4-0 χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Οι νικητές ανέβηκαν στην 2η θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς, αφήνοντας πίσω τους την μέχρι πρότινος δεύτερη Κυπαρισσία, η οποία έμεινε στο 0-0 με τη Σπερχογεία εκτός έδρας.

Η επικράτηση του Πάμισου ήταν υπόθεση ενός ημιχρόνου, του πρώτου, εκεί όπου σημείωσε και τα 4 γκολ. Την αρχή έκανε ο Κοντομανωλόπουλος μόλις στο 2ό λεπτό και μετά ήταν η σειρά του Πετρουλάκη με δύο τέρματα σε ισάριθμα λεπτά (19’, 20’) να πετύχει το 3-0. Στο 39’ ο Κοντομανωλόπουλος ολοκλήρωσε τη νίκη της ομάδας του διαμορφώνοντας το 4-0.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές τον Σωτηρόπουλο και την Ευγ. Τσαούση.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Αριστομενόπουλος (62’ Τιμπλαλέξης), Κράκουλι, Φιλόπουλος, Ντότσι, Κλ. Ντίσα (70’ Δεμπεγιώτης), Μπορχάν, Ευθ. Βλάχος, Πετρουλάκης (62’ Παπαδόπουλος), Κοντομανωλόπουλος (70’ Ευστ. Βλάχος), Αθανασόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Πλιός, Δημητρίου, Λέρα, Σταματόπουλος, Αποστολίδης, Λένα, Χριστόπουλος (46’ Ευαγγ. Αγγελόπουλος), Θεοδωρακόπουλος, Δασκαλάκης (60’ Κων. Αγγελόπουλος), Τσώνης, Γιαννόπουλος.