Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 19:35

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 0-3: Καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Ενα ημίχρονο αποδείχθηκε αρκετό για τη Θύελλα Χαρακοπιού η οποία κέρδισε χθες στο Μελιγαλά τον τοπικό Εθνικό με 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σημειώσουν και τα τρία γκολ στο πρώτο 45λεπτο και μετά με σωστή διαχείριση κράτησαν το υπέρ του 3-0 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Με αυτή τη νίκη έφτασε τις 6 και έκανε ακόμη ένα βήμα για την άνετη παραμονή της στην κατηγορία. 
Ο Εθνικός βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση, παρά τις διορθωτικές κινήσεις του Σωτήρη Μπουραντώνη στο ημίχρονο. Προχώρησε σε τρεις αλλαγές, όμως δεν μπόρεσε η ομάδα να δείξει καλύτερο πρόσωπο στο β’ μέρος και να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα. Η υπόθεση παραμονή δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο, αφού η ομάδα του Μελιγαλά παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς. Μόλις στο 2' ο Αντωνίου με σουτ έγραψε το 1-0, με την μπάλα να χτυπά πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στον Δημητρέλη. Το 2-0 έγινε στο 17' με σουτ του Γουρνά και με την εκπνοή του ημιχρόνου ο Πανταζής με πλασέ διαμόρφωσε το 0-3.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσουλάκος που είχε βοηθούς διαιτητές τους Βανικιώτη, Λουκά.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης (46’ Καρτερολιώτης), Αθανασιάδης, Διακουμάκος (46’ Βλαχόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Γεωργόπουλος, Ιατρόπουλος (81’ Παπαργυρίου), Αντώνακας, Παπαδόπουλος (46’ Βουρνάς), Τόσκα, Ξυδιάς, Σπανός (54’ Πρεκεζές).
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Νέγκογλου, Ορφανός, Γουρνάς, Κωστέας, Πανταζόπουλος (81’ Κωνσταντακόπουλος), Βασιλογιαννακόπουλος (75’ Σαμπάνι), Μωράκης (75’ Μαρκάκης), Πανταζής, Αντωνίου, Ηλιόπουλος (64’ Γκέσι), Δουρούμης.