Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 10:22

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Κλότσησε την ευκαιρία στην Πάτρα

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Κλότσησε την ευκαιρία στην Πάτρα

 

Την ευκαιρία να μπει με καλύτερες προϋποθέσεις στα πλέι οφ και να κυνηγήσει με καλύτερες αξιώσεις την άνοδο στη Super League έχασε η Καλαμάτα στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Η ισοπαλία με σκορ 1-1 στέρησε από τη Μεσσηνιακή ομάδα τη δυνατότητα να μειώσει τη διαφορά από την Καλλιθέα, η οποία έφερε ανέλπιστη ισοπαλία στην έδρα της με τον ουσιαστικά αδιάφορο Διαγόρα. Συνάμα τα Χανιά που είναι στη δεύτερη θέση με τη νίκη τους με 2-0 κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ αύξησαν στους οκτώ τη διαφορά από την “Μαύρη Θύελλα”, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας.
Ως γνωστόν οι ομάδες στα πλέι οφ χάνουν τους μισούς βαθμούς που συγκέντρωσαν στην κανονική σεζόν. Ετσι αν ξεκινούσαν τώρα τα πλέι οφ ανόδου η βαθμολογία θα διαμορφωνόταν ως εξής:
1. Καλλιθέα 24
2. Χανιά 21
3. Ηλιούπολη 18
4. Ιωνικός 17
-. Καλαμάτα 17.
Η ομάδα του Τόλη Τερζή λοιπόν υπολείπεται επτά βαθμών της Καλλιθέας και μπορεί να έχασε την ευκαιρία στο ματς της Πάτρας, αλλά τις δίνεται μια ακόμη την προσεχή αγωνιστική να μειώσει τη διαφορά. Κι αυτό διότι υποδέχεται στο Στάδιο την Αθηναϊκή ομάδα και με νίκη θα μειώσει τη διαφορά στους πέντε βαθμούς, εν όψει των πλέι οφ που θα ακολουθήσουν.
Πιθανή ήττα από την Καλλιθέα θα σταματήσει φυσικά μια και καλή την κουβέντα για πρωτιά, αλλά και η ισοπαλία είναι άσχημο αποτέλεσμα αφού θα διατηρηθεί το +7 της Καλλιθέας, ενώ είναι πιθανό να αυξηθεί η διαφορά και από τα Χανιά που παίζουν στην έδρα τους με την Ηλιούπολη.