Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 12:06

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Τιμωρία της έδρας, πρόστιμο και 4 αγωνιστικές στον Βλαχόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Τιμωρία της έδρας, πρόστιμο και 4 αγωνιστικές στον Βλαχόπουλο

Στο γήπεδο των Γαργαλιάνων θα διεξαχθεί το κυριακάτικο ματς της Κυπαρισσίας με τη Μεθώνη, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Μεσσηνίας τιμώρησε τον ΑΟΚ με μια αγωνιστική στέρησης της έδρας, λόγω των όσων συνέβησαν στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Μιλτιάδη.

Για το εν λόγω παιχνίδι η Κυπαρισσία θα πληρώσει ακόμα πρόστιμο 400 ευρώ, ενώ ο Κώστας Βλαχόπουλος τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές.
Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 13 γκολ και δεύτερος στο πρωτάθλημα (μαζί με τον Ηρ. Καραχάλιο της Σπερχογείας) είδε την κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι Καυκά μετά τη λήξη του αγώνα με τον Μιλτιάδη, στο οποίο η Κυπαρισσία έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία.
Θυμίζουμε ότι ο Μιλτιάδης ισοφάρισε στο 99' σε 1-1 και στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε προσπάθεια του Γεωργιόπουλου, αλλά ο ρέφερι έδειξαν να συνεχιστεί το ματς.
Κάτι που έφερε μεγάλη ένταση, με την είσοδο ατόμων στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός από το Βλαχόπουλο τιμωρήθηκε με 10 αγωνιστικές και ο Δ. Σταματόπουλος, που ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα. Η ανακοίνωση για την τιμωρία της έδρας της Κυπαρισσίας αναφέρει: '
"Κατόπιν του Φ.Α. του αγώνα και τις εκθέσεις των παρατηρητών επιβάλλεται στην ομάδα του Α.Ο. Κυπαρισσίας για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα ,την κατ' άρθρο 15 που αφορά στα τοπικά Πρωταθλήματα του Πειθαρχικού Κώδικα ,χρηματική ποινή 400ευρώ και ποινή στέρησης να αγωνιστεί στην έδρα της για μία αγωνιστική".

Στις 31 Μαρτίου ξανά στο γήπεδό της!

Μετά την τιμωρία της έδρας, η Κυπαρισσία θα παίξει ξανά στο γήπεδό της στις 31 Μαρτίου με την Α.Ε. Μάνης,, καθώς ακολουθούν μετά τη Μεθώνη δύο εκτός έδρας ματς Τέλλο Αγρα και Πανθουριακό. Η Κυπαρισσία θα δώσει μάλιστα δύο σερί παιχνίδια στους Γαργαλιάνους. Την Κυριακή ως τυπικά γηπεδούχος με τη Μεθώνη και την επόμενη Κυπαρσσιία ως φιλοξενούμενη του Τέλλου Αγρα. Θυμίζουμε ότι εκτός έδρας έπαιξε και την περασμένη αγωνιστική (0-0 με τη Σπερχογεία). Ετσι θα κάνει 32 μέρες να επιστρέψει στη έδρα της, από το ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Μιλτιάδη στις 28 Φεβρουαρίου.