Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 10:29

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Δύο εντός έδρας νίκες με Ζάκυνθο

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Δύο εντός έδρας νίκες με Ζάκυνθο

To " 2 στα 2" έκαναν οι μικτές ομάδες της Μεσσηνίας στα χθεσινά εντός έδρας παιχνίδια, με τις αντίστοιχες της Ζακύνθου.

Η Κ14 (φωτό) επικράτησε με 6-4 και η Κ16 με 3-1 σε εξ αναβολής αγώνες για την 3η αγωνιστική των πανελληνίων πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων της ΕΠΟ..
Η Κ14 με 13 βαθμούς έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση, μία αγωνιστική πριν το φινάλε.
Η δεύτερη Ηλεία έχει 10 βαθμούς, αλλά υστερεί στην ισοβαθμία με τη Μεσσηνία (μια ήττα και μια ισοπαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια).
Η Κ16 της Μεσσηνίας έφθασε τους 10 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση, πίσω από την Ηλεία που έχει 12 βαθμούς. Ως εκ τούτου χρειάζεται διπλό στη Ζάκυνθο την τελευταία αγωνιστική και απώλεια βαθμών της Ηλείας εκτός με την Κεφαλλονιά/Ιθάκη για να πάρει την πρώτη θέση και την πρόκριση.
Να σημειωθεί ότι πρόκριση δίνει ,υπό προϋποθέσεις και η δεύτερη θέση (οι καλύτεροι δεύτεροι από τους ομίλους). Η Κ16 έχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με τη Ζάκυνθο. Το ίδιο και η Κ14, που είναι αήττητη στον όμιλο, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε αγώνες.
Η Κ14 της Μεσσηνίας ήταν αυτή που αγωνίστηκε πρώτη χθες στον Κορδία και έφθασε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 6-4 στο τρίποντο.,
Ενδεικτικό ότι προηγήθηκε με 6-1, με τους φιλοξενούμενους να περιορίζουν στο φινάλε την έκταση του σκορ. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Ανδρινόπουλος που σημείωσε τέσσερα γκολ, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Δημητρίου (το 6ο γκολ ήταν αυτογκόλ)
ΜΕΣΣΗΝΙΑ Κ14: Αντωνόπουλος, Χάντζος, Παπαχριστοφίλου, Σκρεπέτος, Λαμπρόπουλος, Σκιαδόπουλος, Χρυσοβέργης, Μανιάτης, Ανδρινόπουλος, Δημητρίου, Αγγελακάκης. Επαιξαν και οι Μαντάς, Πανταζής, Βερράρος, Μητσέας, Αργυρόπουλος.
ΖΑΚΥΝΘΟΣ Κ14: Χριστοδουλόπουλος, Γκλαβάς, Σπυρόπουλος, Πάκος, Βόσσος, Βούλτσος, Μπαρμπίκος, Γράμψας, Πέττας, Ρότσι, Κωστλακης.

Το γύρισε η Κ16

Η Κ16 της Μεσσηνίας βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Ζάκυνθο, αλλά στο φινάλε πανηγύρισε τη νίκη. Ο Μαθιός ισοφάρισε σε 1-1, ο Τόλιας έκανε το 2-1 και ο Δημόπουλος το τελικό 3-1.
Ο Θανάσης Τσούκλερης και ο συνεργάτης του Γιώργος Πατρίκης, επέλεξαν για το χθεσινό ματς τους: Π. Βαρελά, Γιαμαρέλο, Σεντεμέντε, Κάτσο, Μπούνα, Μαθιό, Γκερασίμ, Λυμπερόπουλο, Μαντζούνη, Νικολόπουλο και Τόλια. Επαιξαν και οι Σταυρόπουλος, Δημόπουλος, Καλογερόπουλος, Καραμπότσος, Κιοσές.