Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 18:08

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΠΑΜΙΣΟΣ 1-1: Βαθμός στο 93' για τους γηπεδούχους!

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΠΑΜΙΣΟΣ 1-1: Βαθμός στο 93' για τους γηπεδούχους!

 

Με γκολ του Γουρνά στο 93' η Θύελλα Χαρακοπιού πήρε χθες πολύτιμο βαθμό κόντρα στον Πάμισο, που είχε προηγηθεί στο 56' με τον Πετρουλάκη.

Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ στο γήπεδο της Κορώνης, στο μοναδικό ματς της 23ης αγωνιστικής της Α' τοπικής που δεν ανέδειξε νικητή.
Οι νεοφώτιστοι έδωσαν έτσι συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά τις νίκες με Ηρακλή Καλαμάτα και Εθνικό και βρίσκονται στην 9η θέση,, θέτοντας βάσεις για την παραμονή. Στον αντίποδα ο Πάμισος μοιράζεται πλέον τη 2η θέση με τον Πανθουριακό και απέχει 9 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Μιλτιάδη και με ένα ματς περισσότερο. Κάτι που δεν αφήνει περιθώρια για διεκδίκηση του τίτλου.
Το ματς διαιτήτευσε ο Αποστολόπουλος με βοηθούς τους Γαϊτάνη και Βανικιώτη.
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Μέτσος, Ορφανός, Γουρνάς, Κωστέας, Πανταζόπουλος, Μωράκης (67' Μαρκάκης), Δουρούμης, Βασιλογιαννακόπουλος, Αντωνίου, Ηλιόπουλος (57' Σαμπάνι), Πανταζής.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Tρακάκης, Αριστομενόπουλος, Σταματελόπουλος, Φιλόπουλος, Υμεράσι, Κλ. Ντίσα (58' Μπορχάν), Δεμπεγιώτης, Τιμπλαλέξης (26' Ευθ. Βλάχος), Πετρουλάκης (79' Ευστ. Βλάχος), Παπαδόπουλος, Κόντο (79' Κοντομανωλόπουλος).