Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 18:46

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 4-1: Αλμα... πεντάδας

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 4-1: Αλμα... πεντάδας

 

Σε... παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε o Ακρίτας το γειτονικό ντέρμπι με την Θύελλα Χαρακοπιού, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων οι οποίοι κατέκλυσαν το γήπεδο στο Μεμί.

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Κώστα Μουτζούρη (2 γκολ) και Τζίμη Παπαθεοδώρου (1 γκολ, 1 ασίστ), η ομάδα της Κορώνης επικράτησε με 4-1 και έμεινε για 9ο σερί ματς αήττητη. Οι Κορωναίοι “χτύπησαν” σε καίρια χρονικά σημεία του αγώνα και σε συνάρτηση με την ήττα του ΑΟ Κυπαρισσίας στους Γαργαλιάνους, πραγματοποίησαν... άλμα στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα!
Ο Ακρίτας άνοιξε το σκορ ακριβώς με την συμπλήρωση 45 λεπτών. Έπειτα από ωραία ενέργεια και σέντρα ακριβείας του Παπαθεοδώρου, ο Μουτζούρης με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 1-0. Σαν να μην έφτανε αυτό, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι παίκτες του Παναγιώτη Δρούγα προκάλεσαν ισχυρό... πλήγμα στους αντιπάλους τους. Ο Παπαθεοδώρου με υπέροχο σλάλομ πέρασε όποιον βρέθηκε στο διάβα του, μπήκε στην περιοχή και με σουτ έστειλε την ομάδα της Κορώνης στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ στο 2-0.
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έδειξαν αδύναμοι να αντιδράσουν και να επιστρέψουν στην διεκδίκηση του αγώνα, με αποτέλεσμα στο 51' ο Μουτζούρης με το δεύτερο προσωπικό γκολ του να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του. Ο 33χρονος φορ έφυγε στην πλάτη της άμυνας από έξοχη μπαλιά του Κυριόπουλου και με πλασέ νίκησε τον Μέτσο από δύσκολη θέση (3-0), φτάνοντας τα 16 τέρματα στη σεζόν.
Στο 62ο λεπτό ο Ορφανός προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον Μέτσο, όμως ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος έπαιξε... άσχημο παιχνίδι στον τερματοφύλακα της Θύελλας που την είδε να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του για το 4-0 του Ακρίτα.
Ο Δουρούμης στο 85' με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Βαρβεράκη και πέτυχε το γκολ της... τιμής για την Θύελλα (4-1).
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ (Παναγιώτης Δρούγας): Βαρβεράκης, Φέστας, Μουτζούρης, Παπαθεοδώρου, Πεΐδης (82' Σαρδέλης), Ψυχογιάννης, Ρουμελιώτης, Σταμάτης (60' Καλογερόπουλος), Κουτσουμπός, Κυριόπουλος (66' Τσελάι), Τσάνι (66' Χοτζόλι).
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ (Δημήτρης Αναστασόπουλος): Μέτσος, Ορφανός, Γουρνάς (76' Μαρκάκης), Πανταζόπουλος (76' Κωνσταντακόπουλος), Δουρούμης, Αντωνίου, Βασιλογιαννακόπουλος (81' Στασινόπουλος), Μωράκης, Πανταζής, Ηλιόπουλος (46' Δέμπι), Σαμπάνι (46' Κουτσολίας).