Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 20:30

ΠΑΣ ΡΑΧΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 2-0: Πρώτη εντός έδρας νίκη!

Γράφτηκε από τον
ΠΑΣ ΡΑΧΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 2-0: Πρώτη εντός έδρας νίκη!

Χρειάστηκε να περάσουν 168 ημέρες από την έναρξη του πρωταθλήματος ή αλλιώς 24 ολόκληρες αγωνιστικές προκειμένου ο ΠΑΣ Ράχη να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή του εντός έδρας νίκη!

Οι “κανονιέρηδες” επικράτησαν 2-0 του Ολυμπιακού Ανάληψης στο ντέρμπι των χαμηλών στρωμάτων της βαθμολογίας και αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για παραμονή.
Οι γηπεδούχοι βρήκαν από ένα γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου και πλέον είναι εκείνοι που κρατούν την τύχη στα χέρια τους στη “μάχη” για την σωτηρία.
Στο 12' ο Μαράι έκανε το παράλληλο γύρισμα προς τον Γιαννόπουλο, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Πλιό γράφοντας το 1-0. Στο 57' ο Τζιόλας με ένα ξερό σουτ έξω στα όρια της μεγάλης περιοχής σημείωσε το 7ο φετινό του τέρμα, όντας ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ, διώχνοντας κάθε άγχος από τους παίκτες του Δημήτρη Παυλόπουλου.

Δέκα λεπτά αργότερα οι “ερυθρόλευκοι” είχαν μεγάλη ευκαιρία να μπουν ξανά στο ματς, αλλά το σουτ του Χριστόπουλου από πλάγια θέση σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Οικονόμου. Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Ράχης αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.
ΠΑΣ ΡΑΧΗ (Δημήτρης Παυλόπουλος): Οικονόμου, Κιόρι, Βράπι, Τριανταφυλλίδης, Σκιάς, Τζιόλας, Χ. Γιαννόπουλος (86' Τσίμπουρης), Μαράι, Μαστρόκαλος (46' λ. τρ. Πάνου), Μπέγκα (89' λ. τρ. Κοζομπόλης), Ζωγόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ (Αντώνης Τσουκαλάς): Πλιός, Δημητρίου, Χριστόπουλος, Τσώνης, Αποστολίδης, Λένα, Λέρα, Θεοδωρακόπουλος, Θεοδοσόπουλος (86' Κ. Αγγελόπουλος), Κούρτι (73' Β. Αγγελόπουλος), Β. Γιαννόπουλος.