Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 11:27

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Η ευκαιρία με τα τρία εντός έδρας ματς στον α’ γύρο

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Η ευκαιρία με τα τρία εντός έδρας ματς στον α’ γύρο

Μετά από κάθε κλήρωση οι προπονητές συνηθίζουν να λένε ότι δεν παίζει ρόλο το πρόγραμμα, καθώς όλοι θα παίξουν με όλους.

Σε ένα μίνι πρωτάθλημα όμως, όπως είναι τα πλέι οφ στον β’ όμιλο της Super League 2, η σειρά έχει σημασία και η Καλαμάτα ξεκινά με δύο εντός έδρας παιχνίδια (Χανιά, Ηλιούπολη) και τρία στον πρώτο γύρο! Εκτός θα παίξει δηλαδή μόνο με τον Ιωνικό.

Τα πλέι οφ κάνουν πρεμιέρα το διήμερο 24-25 Μαρτίου, αλλά η “Μαύρη Θύελλα” θα ριχτεί στη μάχη την τελευταία μέρα του Μαρτίου, αφού έχει ρεπό την πρώτη αγωνιστική, όπου θα αναμετρηθούν ο Ιωνικός με τα Χανιά και η Ηλιούπολη με την Καλλιθέα.
Η Καλλιθέα ξεκινά με 24 βαθμούς, τα Χανιά με 22 και η Καλαμάτα, ο Ιωνικός και η Ηλιούπολη με 18 βαθμούς.
Θα διεξαχθούν δέκα συνολικά αγωνιστικές (κάθε αγωνιστική μία ομάδα θα έχει ρεπό) με τις πέντε ομάδες να δίνουν από οχτώ αγώνες (τέσσερις εντός και τέσσερις εκτός) και αυτή που θα τερματίσει στην πρώτη θέση, θα πάρει τον τίτλο και μαζί την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η Καλαμάτα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Χανιά, Ηλιούπολη στο Στάδιο, Ιωνικό εκτός και Καλλιθέα επίσης στο Στάδιο, ενώ στο δεύτερο γύρο θα παίξει στην Κρήτη με τα Χανιά, στην Αθήνα με τον Ηλιούπολη, στο γήπεδο της με τον Ιωνικό και στην Καλλιθέα με την ομώνυμη ομάδα.
Οπως στην κανονική σεζόν, έτσι και στα πλέι οφ, το τελευταίο ματς είναι με την Καλλιθέα, αυτή τη φορά στο “Ελ Πάσο”.
Η “Μαύρη Θύελλα” χρειάζεται σερί νικών για να καλύψει το -6 από την κορυφή και το πρόγραμμα στον πρώτο γύρο είναι βατό, αφού θα παίξει τρεις αγώνες ενώπιον του κοινού της, την ώρα που Καλλιθέα και Χανιά θα δώσουν μόνο ένα παιχνίδι στο γήπεδό τους! Τρεις εντός έδρας αγώνες στον πρώτο γύρο έχει και ο Ιωνικός, ενώ η Ηλιούπολη θα δώσει δύο παιχνίδια στο γήπεδό της και ισάριθμα εκτός. Τα Χανιά ξεκινούν μάλιστα με δύο εκτός έδρας ματς σε Νεάπολη και Καλαμάτα, ενώ θα κάνουν το ρεπό τους την τελευταία αγωνιστική. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα ορίζουν την… τύχη τους. Η “Μαύρη Θύελλα” καλείται να κάνει το “3 στα 3” στον πρώτο γύρο εντός έδρας και να μείνει αλώβητη με τον Ιωνικό, ώστε να μπει ξανά στο κόλπο της ανόδου. Το πρόγραμμα της δίνει την ευκαιρία, που δεν πρέπει να χάσει.

Το πρόγραμμα των πλέι οφ στον β’ όμιλο

1η αγωνιστική
Ιωνικός - Χανιά
Ηλιούπολη - Καλλιθέα
Ρεπό: Καλαμάτα

2η αγωνιστική
Καλαμάτα - Χανιά
Καλλιθέα - Ιωνικός
Ρεπό: Ηλιούπολη

3η αγωνιστική
Καλαμάτα - Ηλιούπολη
Χανιά - Καλλιθέα
Ρεπό: Ιωνικός

4η αγωνιστική
Ηλιούπολη - Χανιά
Ιωνικός - Καλαμάτα
Ρεπό: Καλλιθέα

5η αγωνιστική
Καλαμάτα - Καλλιθέα
Ιωνικός - Ηλιούπολη
Ρεπό: Χανιά

6η αγωνιστική
Χανιά - Ιωνικός
Καλλιθέα - Ηλιούπολη
Ρεπό: Καλαμάτα

7η αγωνιστική
Χανιά - Καλαμάτα
Ιωνικός - Καλλιθέα
Ρεπό: Ηλιούπολη

8η αγωνιστική
Καλλιθέα - Χανιά
Ηλιούπολη - Καλαμάτα
Ρεπό: Ιωνικός

9η αγωνιστική
Χανιά - Ηλιούπολη
Καλαμάτα - Ιωνικός
Ρεπό: Καλλιθέα

10η αγωνιστική
Καλλιθέα - Καλαμάτα
Ηλιούπολη - Ιωνικός
Ρεπό: Χανιά

Η βαθμολογία των πλέι οφ στον β' όμιλο:
1. Καλλιθέα    24
2. Χανιά 22
3. Ιωνικός 18
-. Καλαμάτα 18
-. Ηλιούπολη 18