Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 15:38

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-1: Αλμα παραμονής

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-1: Αλμα παραμονής

Με σκόρερ τους Θανάση Γεωργιόπουλο (2) και Λυμπέρη Διονυσόπουλο, ο Τέλλος Αγρας νίκησε με 3-1 στους Γαργαλιάνους τον Ηρακλή Καλαμάτας και έκανε άλμα παραμονής στην Α' τοπική, καθώς έχει από κάτω του στη βαθμολογία τέσσερις ομάδες και ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε.

Ο Ηρακλής παραμένει πάνω από τη ζώνη και κρατά την τύχη στα χέρια του.

Ο Γεωργιόπουλος άνοιξε το σκορ στο 17' και ο Διονυσόπουλος στο 25' διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, που έμειναν με δέκα παίκτες στο 41' λόγω αποβολής του Καραχάλιου με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι Κομπιλίρη για χτύπημα σε αντίπαλο. Παρ' όλα αυτά ο Τέλλος Αγρας βρήκε και τρίτο γκολ στο 75' με τον Γεωργιόπουλο και ο Ηρακλής το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει σε 3-1 με τον Γιάννη Δαρσακλή στο 82'.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξανδρόπουλος (68' Σαρρής), Καραχάλιος, Νικολόπουλος (57' Βελισσάρης), Σεφεράσι, Κανελλόπουλος, Βενετσανάκος (57' Σούλα), Γεωργιόπουλος, Σερέτης, Διονυσόπουλος (85' Βάγγαλης), , Χρονόπουλος (85' Δεσποτόπουλος), Λάγιος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αλάμαρας, Χαντζίου, Τζάνες, Κωνσταντόπουλος, Μιχαλόπουλος, Μαγκλαρας, Φυκούρας, Βαϊτσης, Δαρσακλής, Φλώρος, Μουρούφας.