Τετάρτη, 12 Νοέμβριος 2014 17:09

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: "Μας έλειπε το πάθος στα προηγούμενα ματς", λέει ο Μάνα

Γράφτηκε από τον

Στην 6η θέση της Α' τοπικής ανέβηκε ο Μεσσηνιακός μετά τη νίκη με 3-1 επί του Τσικλητήρα Πύλου.

Οι "πράσινοι" πήραν το πρώτο τρίποντο εντός έδρας και δεύτερο συνεχόμενο (είχε προηγηθεί το 2-0 με το Ασπρόχωμα) και δείχνουν να βρίσκεται σε ανοδική πορεία.
"Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο και η νίκη ήρθε δίκαια. Τα παιδιά κατάλαβαν από την αρχή ότι χωρίς πάθος δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα. Αυτό ήταν που μας έλειπε στα προηγούμενα ματς", λέει στο "Ν" ο Ελβιο Μάνα.
Ο προπονητής του Μεσσηνιακού εκτιμά στη συνέχεια ότι η ομάδα του μπορεί να συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό. "Πιστεύω ότι αυτές οι νίκες θα μας βοηθήσουν στη ψυχολογία, γιατί έχουμε πολλά νέα παιδιά και είναι λογικό να υπάρχει άγχος. Αυτό που ζήτησα είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά και να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και το κυριότερο να ευχαριστιούνται οι παίκτες το ποδόσφαιρο που παίζουν".
Ο Μεσσηνιακός προετοιμάζεται πλέον για το εκτός έδρας ματς με τη Σπερχοογεία και γι' αυτό ορισμένες προπονήσεις θα γίνουν σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα.
Ο Αρβανίτης έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα αν θα είναι διαθέσιμος την Κυριακή, ενώ ο Μπιζίμης ξεκίνησε από τη Δευτέρα την στρατιωτική του θητεία.