Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 15:57

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-4: Με καρέ του Θώδη!

Γράφτηκε από τον

Με τον Βασίλη Θώδη να τα κάνει… όλα η Κυπαρισσία πέρασε με το διπλό χθες βράδυ από το “Π. Μπαχράμης” επικρατώντας του Ηρακλή Καλαμάτας με 4-0.

Ο μέσος του ΑΟΚ πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του, ένα στο πρώτο και άλλα τρία στο δεύτερο μέρος και την οδήγησε στην τρίτη σερί νίκη της.
Από την άλλη ο Ηρακλής που “καιγόταν” για βαθμούς υπέστη νέα εντός έδρας ήττα και είδε τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού να μειώνεται στον ένα βαθμό, τρία αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Εξι αγώνες δίχως νίκη οι γηπεδούχοι

Πλέον η καλαματιανή ομάδα αγνοεί τη νίκη για έξι αγωνιστικές, έχοντας σε αυτό το διάστημα 4 ήττες και 2 ισοπαλίες και ενώ ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς με Μάνη και Πανθουριακό.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα, αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια, ενώ ο ΑΟΚ είχε σε καλή ημέρα και τον τερματοφύλακα του. Δύο τετ α τετ είχε ο Φυκούρας και καλές φάσεις οι Μιχαλόπουλος και Δαρσακλής.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 42’ με σουτ του Θώδη έξω από την περιοχή.
Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Θώδης με νέο σουτ έγραψε το 0-2, δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο 69’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης που δέχθηκε ο Δαρσακλής. Το αριθμητικό πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου και πέτυχε άλλα δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο.
Στο 75’ ο Γουέσλει μοίρασε στο Θώδη που με πλασέ έκανε το 0-3 και στο 90’ ο Βλαχόπουλος έκανε την ασίστ και ο Θώδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Οι νικητές είχαν και δοκάρι στο 80’ με σουτ του Γουέσλει.
Το ματς σφύριξε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Σωτηρόπουλο.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αλάμαρας, Χάτζιου (85’ Μπρακούλιας), Κοσμόπουλος (80’ Κορδόνης), Παπαδέας, Βαϊτσης, Β. Κωνσταντόπουλος, Χριστόπουλος, Μιχαλόπουλος, Τζάνες (70’ Μαρίνος), Φύκουρας, Δαρσακλής.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παπάς, Οικονομόπουλος (76’ Τζουβάρας), Ζαφείρης, Μπούνας, Ντιόπ, Γουέσλει, Σπυρόπουλος, Μαλισόβας, Τσουκαλάς (80’ Πολυχρονόπουλος), Θώδης, Κύρκο (46’ Βλαχόπουλος).