Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 16:43

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-3: Διπλό “χρυσάφι” με Διονυσόπουλο!

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-3: Διπλό “χρυσάφι” με Διονυσόπουλο!

Με πρωταγωνιστή τον πολύπειρο επιθετικό Λυμπέρη Διονυσόπουλο που σκόραρε δις, ο Τέλλος Άγρας... άλωσε τον Μελιγαλά επικρατώντας 3-1 του ουραγού Εθνικού και βρίσκεται αγκαλιά πλέον με την παραμονή!

Με αυτή την επιτυχία, η ομάδα των Γαργαλιάνων χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στους εναπομείναντες τρεις αγώνες για να σωθεί και μαθηματικά.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 18' με τον Χρονόπουλο, προβάδισμα που διατήρησαν έως την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ο Εθνικός έφερε το ματς στα ίσα με τον Βουρνά στο 64'. Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Διονυσόπουλος, όπου με δύο γκολ στο 78' και στις καθυστερήσεις με πέναλτι χάρισε μια μεγαλειώδη νίκη στους Γαργαλιανιώτες. Από την άλλη μεριά ο Εθνικός απώλεσε και τις τελευταίες ελπίδες που είχε για παραμονή και απομένει πλέον η μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού του στη Β' τοπική.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ (Σωτήρης Μπουραντώνης): Δημητρέλης, Διακουμάκος (46' Γεωργόπουλος), Αθανασιάδης, Παναγιωτόπουλος, Λάσκαρης, Σπανός, Αντώνακας, Τόσκα (81' Παπαργυρίου), Ξυδιάς (81' Τσουμπλέκας), Ιατρόπουλος, Βουρνάς.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Δημήτρης Λίτσας): Σαρρής, Νικολόπουλος, Σεφεράσι, Κανελλόπουλος, Βενετσανάκος (73' Ανδρώνης), Γεωργιόπουλος, Διονυσόπουλος, Χρονόπουλος, Λάγιος (87' Δεσποτόπουλος), Σούλα (46' Βάγγαλης), Αναστασόπουλος (46' Βελησάρης).