Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 15:36

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-2: Διπλό με ανατροπή

Γράφτηκε από τον

Με ανατροπή στο σκορ ο Μιλτιάδης κέρδισε στο γήπεδο του Μελιγαλά τον Α.Ο. Διαβολιτσίου με 2-1 και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Η Τριφυλιακή ομάδα έφτασε τις 22 νίκες στο φετινό μαραθώνιο και οδηγεί την κούρσα έχοντας αποκτήσει διαφορά από τους διώκτες του, αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, μιας και από την προηγούμενη αγωνιστική έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο.
Οσον αφορά το ματς η ομάδα του Διαβολιτσίου πήρε προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Νινιού στο 15ό λεπτό. Η φιλοξενούμενη ομάδα απάντησε στο δεύτερο μέρος με δύο γκολ, ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 και με ισάριθμες κεφαλιές του Καντούτση στο 64’ και του Αθανασόπουλου στο 87’ πήρε τους τρεις πόντους.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Μπαρδής με βοηθούς διαιτητές τους Γαϊτάνη, Δ. Γιαλλικάρη.
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ανδρουτσόπουλος, Κρεμύδας, Γκελγκέρια, Καπόγλης, Ντελής, Μπαλόπουλος, Σπυρόπουλος (77’ Πατσιώτης), Δ. Σαραντόπουλος (90’ Μωραγιάννης), Κουντάνης, Νινιός, Γκότσης.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Παπανικολός, Γεωργιόπουλος, Ι. Τσόπελας, Καντούτσης, Μπουτσικάκης, Πολίμος, Κατσιώλης (46’ Μπάρκας), Δημητρίου, Αθανασόπουλος, Τσουλάκος (57’ Σταθόπουλος), Αν. Τσόπελας (46’ Αγγ. Σαραντόπουλος).