Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 16:16

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 1-2: Πήρε το διπλό και ανέβηκε στη 2η θέση

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 1-2: Πήρε το διπλό και ανέβηκε στη 2η θέση

Την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα πιστοποίησε ο Πάμισος, καθώς επιβλήθηκε 2-1 του Τέλλου Άγρα στους Γαργαλιάνους.

Ήταν η τρίτη σερί νίκη για τους Νησιώτες, που είναι μόνοι πλέον στην 2η θέση, αφού εκμεταλλεύτηκαν την ήττα του Πανθουριακού στην Κορώνη από την Θύελλα Χαρακοπιού. Από την άλλη, η ομάδα των Γαργαλιάνων έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή της δύο αγωνιστικές πριν πέσει η “καρό σημαία” στη σεζόν και έτσι η αγωνία πήρε... παράταση. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 9ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδόπουλου. Η παράβαση υποδείχθηκε σε χέρι του Σεφεράσι μετά από σουτ του Δεμπεγιώτη. Ο Τέλλος Άγρας απάντησε με το... ίδιο νόμισμα, με τον Διονυσόπουλο να νικάει από την άσπρη βούλα τον Τρακάκη στο 39'. Η εσχάτη των ποινών δόθηκε για χέρι του Υμεράσι, μετά από σέντρα του Χρονόπουλου. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στον Πάμισο σημείωσε στο 80ο λεπτό ο Ευθύμης Βλάχος με πλασέ μέσα από την περιοχή, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τέσσερα λεπτά νωρίτερα τον Μπορχάν. Το δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους προέκυψε μετά από εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Παπαδόπουλο και Κόντο.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Δημήτρης Λίτσας): Αλεξανδρόπουλος, Νικολόπουλος (87' Δεσποτόπουλος), Σεφεράσι, Κανελλόπουλος, Γεωργιόπουλος, Διονυσόπουλος, Χρονόπουλος, Λάγιος (87' Βενετσανάκος), Αναστασόπουλος (68' Ανδρώνης), Βελησσάρης, Σερέτης (68' Σούλα).
ΠΑΜΙΣΟΣ (Νίκος Γεωργακλής): Τρακάκης, Άλεξ Ντίσα, Κράκουλι, Υμεράσι, Ντότσε (55' Φιλόπουλος), Στάθης Βλάχος (76' Μπορχάν), Τιμπλαλέξης (61' Αριστομενόπουλος), Δεμπεγιώτης, Πετρουλάκης (55' Κόντο), Παπαδόπουλος, Κοντομανωλόπουλος (76' Ευθύμης Βλάχος).