Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 16:45

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 5-0: Τον... καταδίκασε με “πεντάρα”

Γράφτηκε από τον

Ένα άνετο απόγευμα είχε το Σάββατο ο ΑΟ Κυπαρισσίας, ο οποίος επικράτησε άνετα 5-0 του ουραγού Εθνικού Μελιγαλά που υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Β' τοπική μετά τα αποτελέσματα στα ματς του διημέρου.

Η ομάδα της Κυπαρισσίας δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία και έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ σημείωσε την 17η νίκη της για φέτος. Ο Βλαχόπουλος ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους Τριφύλιους μόλις στο 15ο λεπτό του αγώνα, φτάνοντας τα 14 γκολ στη σεζόν. Στο 29' ο Τσουκαλάς έγραψε το 2-0, ενώ οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας προβάδισμα τριών γκολ, αφού νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 34' ο Σπυρόπουλος είχε κάνει το 3-0. Το 4-0 ήρθε στο 68' από τον Καραβούλια που είχε μπει ως αλλαγή στο ημίχρονο, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπούνας στο 80'.

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (Παναγιώτης Παναγόπουλος): Παππάς, Οικονομόπουλος, Ζαφείρης, Μπούνας, Ντζουβάρας, Ονοράτο, Σπυρόπουλος, Μαλισόβας (46' Καραβούλιας), Τσουκαλάς (46' Κύρκο), Θώδης, Βλαχόπουλος (46' Πολυζωγόπουλος).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ (Σωτήρης Μπουραντώνης): Δημητρέλης, Διακουμάκος, Αθανασιάδης, Γεωργόπουλος, Λάσκαρης, Αντώνακας, Τόσκα, Ιατρόπουλος, Πρεκεζές, Βουρνάς, Ρούσεφ.