Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 17:14

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-0: Ο Ηλιόπουλος... υπέγραψε την παραμονή στην Α’ τοπική

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-0: Ο Ηλιόπουλος... υπέγραψε την παραμονή στην Α’ τοπική

Στα... σαλόνια της Α' τοπικής θα αγωνίζεται και του χρόνου η Θύελλα Χαρακοπιού, η οποία επικράτησε 2-0 του Πανθουριακού στην Κορώνη και “καθάρισε” και τις τελευταίες αμφιβολίες αναφορικά με το μέλλον της στην κατηγορία.

Το σύνολο του Δημήτρη Αναστασόπουλου πήρε αυτό που ήθελε ώστε να μην έχει κανένα άγχος στο τελευταίο ματς της σεζόν απέναντι στον πρωταθλητή Μιλτιάδη, αφού την 29η αγωνιστική έχει το προγραμματισμένο ρεπό της. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Άρης Ηλιόπουλος, ο οποίος με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο... υπέγραψε φαρδιά-πλατιά την παραμονή των γηπεδούχων. Στο 43' άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ενώ στο 54' με σουτ διπλασίασε τόσο τα τέρματα της ομάδας του, όσο και τα προσωπικά του. Στις σημαντικότερες ευκαιρίες τους οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια σε ισάριθμα σουτ των Ζαχαρόπουλου στο 18' και Κουτσουρόπουλου στο 52'. Μετά την ήττα αυτή η ομάδα της Θουρίας είδε τον Πάμισο να την προσπερνά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ (Δημήτρης Αναστασόπουλος): Νέγκογλου, Ορφανός (91' Μιχαλόπουλος), Μαρκάκης, Κωστέας, Κουτσολίας, Δουρούμης (83' Κωνσταντακόπουλος), Αντωνίου (90+1' Τομαράς), Πανταζής (83' Στασινόπουλος), Βασιλογιαννακόπουλος, Ηλιόπουλος (69' Μωράκης), Γουρνάς.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος): Μπεσσής, Νικολόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πιτσιλής, Ζαχαρόπουλος, Πλατάνας (83' Καμτζίου), Αλεξανδρόπουλος, Ζαραφέτας, Κουτσουρόπουλος (67' Αντεμάι), Γαλανόπουλος (86′ Αβντίου), Γεωργουλέας (46' Καρύδης).