Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 16:18

Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ - ΕΡΑΝΗ 4-1: Οι γηπεδούχοι το ήθελαν περισσότερο

Γράφτηκε από τον

 

Δεν τα κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα η Εράνη στη Μύκονο από την ομώνυμη ομάδα με 4-1 για την 31η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.

Η ομάδα των Κυκλάδων έκανε σημαντικό βήμα παραμονής, ενώ για την Εράνη ήταν το προτελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι στη Γ’ εθνική.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο ματς και στο 13’ ο Κέμπε με δυνατό σουτ από πλάγια θέση έκανε το 1-0. Δύο λεπτά νωρίτερα ο Μρόζσκο έδιωξε λίγο πριν τη γραμμή το σουτ του Μουρίκι.
Η Μύκονος έχοντας ευνοϊκό αέρα στο πρώτο μέρος το εκμεταλλεύτηκε και στο 26’ έκανε το 2-0 με πλασέ του Πινέιρο από κοντά.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους η Α.Ε. Μυκόνου έκανε τρία τα τέρματα της με τον Γκούφα να βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Πινέιρο που με σουτ έγραψε το 3-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Η ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με σουτ του Παπαδόπουλου.
Στο 56’ ο Φάκκης έχασε ευκαιρία με το σουτ του να περνά λίγο άουτ.
Στο 73’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 4-1 με τον Σγούρι μετά από ατομική ενέργεια να σερβίρει στον Παπαδόπουλο, ο οποίος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Λίγο πριν τη συμπλήρωση 90 λεπτών και συγκεκριμένα στο 88’ η Μύκονος κέρδισε πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι του Μπουρδέκα, αλλά ο Σαββίδης
νίκησε από τα 11 βήματα τον πρώην παίκτη του Διαβολιτσίου Ντανιέλ Πάγια και το 4-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κωσταγιάννης (Αθηνών), με βοηθούς τους Κουλοσούσα και Κωτσοβίλη από τον ίδιο σύνδεσμο.
Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ: Διαμαντης, Σπυρόπουλος, Κέμπλε, Ιωσηφίδης, Σγούρι, Μουρίκι (88’ Τσαλιαμάνης), Πινέιρο (83’ Ντοριάνο), Παπαδόπουλος, Γκούφας (83′ Καμπεράι), Αρκούδας (83’ Ρέτσος), Πάγια.
ΕΡΑΝΗ: Σαββίδης, Καπλάνης (46' Τσερπές), Μπινιώρης, Μρζόσκο (72’ Φλαριώτης), Παπαδόπουλος, Κουτσιανούλης (81’ Χάρμπας), Κωνσταντόπουλος (74’ Σινάνι), Φάκκης, Μπουρδέκας, Πουλιανός, Καραμπέτσος.