Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 17:47

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 6-0: Εύκολη νίκη για τον πρωταθλητή

Γράφτηκε από τον

Εύκολο έργο είχε χθες ο πρωταθλητής Μιλτιάδης που κέρδισε εντός έδρας τον Ολυμπιακό Ανάληψης με 6-0.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Βασίλης Αθανασόπουλος και ο Δημήτρης Μπάρκας με τα 4 και δύο αντίστοιχα, γκολ που σημείωσαν, οδήγησαν τον Μιλτιάδη στην 23η νίκη του στο φετινό μαραθώνιο της Α’ τοπικής. Να σημειωθεί ότι ο έμπειρος επιθετικός με τα 4 γκολ που πέτυχε έφτασε τα 38 και θα κερδίσει και τον τίτλο του 1ου σκόρερ του πρωταθλήματος αλλά και της ομάδας του.
Μόλις στο πρώτο λεπτό άνοιξε το σκορ και ακολούθησαν άλλα δύο στο 18’ και στο 31’ κάνοντας το 3-0 που ήταν το αποτέλεσμα στα πρώτα 45 λεπτά. Ακολούθησε ο Μπάρκας με δύο γκολ στο 59’ και στο 77’ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 5-0. Το τελικό 6-0 σημείωσε στο 81’ και πάλι ο Αθανασόπουλος.
Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε στο γήπεδο των Γαργαλιάνων με 11 παίκτες χωρίς αλλαγές και προσπάθησε να πραγματοποιήσει όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπή εμφάνιση.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές τους Βανικιώτη, Πανόπουλο.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κωνσταντακόπουλος (69’ Παπανικολός), Γεωργιόπουλος (46’ Αν. Τσόπελας), Ι. Τσόπελας, Καντούτσης, Μπουτσικάκης, Πολίμος, Κατσιώλης (60’ Παναγιωτόπουλος), Σταθόπουλος (60’ Γαλάνης), Αθανασόπουλος, Μπάρκας, Σαραντόπουλος (46’ Τάρλεβ).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Πλιός, Δημητρίου, Χριστόπουλος, Λένα, Κούρτι, Λέρα, Θεοδωρακόπουλος, Διονυσόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Κ. Αγγελόπουλος, Ε. Αγγελόπουλος.