Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 13:47

Επίσκεψη από Καραγκούνη και Καλτσά στην ακαδημία Τιτάνες – Αναγέννηση (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Καραγκούνη και τον μεσοεπιθετικό του Αστέρα Τρίπολης Νίκο Καλτσά είχαν τις προηγούμενες ημέρες τα παιδιά από την ακαδημία Τιτάνες – Αναγέννηση Παραλίας.

Ο ρέκορντμαν συμμετοχών της Εθνικής ομάδας και μεγάλη δόξα του Παναθηναϊκού και της Ιντερ Γιώργος Καραγκούνης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας, συνομίλησε με τα παιδιά τα οποία του έκαναν πολλές ερωτήσεις, ενώ υπέγραψε πολλά αυτόγραφα και έβγαλε πολλές φωτογραφίες.

Ο εκ των προπονητών της καλαματιανής ακαδημίας Τάκης Δρούγας είχε βρεθεί αντίπαλος με τον “τυπάρα” πριν από δύο περίπου δεκαετίες σε ματς του
Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό και οι δύο τους συνδέονται με φιλία. Μάλιστα ο Δρούγας έδωσε μια φανέλα της Ιντερ στον Καραγκούνη, την οποία του είχε δώσει παλιότερα ο πρώην άσος της Ιταλικής ομάδας σε ένα φιλικό τουρνουά που συμμετείχε η Ιντερ και ο Ηρακλής.

Λίγες ημέρες νωρίτερα την ακαδημία των Τιτάνων – Αναγέννησης Παραλίας είχε επισκεφτεί ο άσος του Αστέρα Τρίπολης Νίκος Καλτσάς, ο οποίος συνομίλησε με τα παιδιά και τους έδωσε συμβουλές πάνω σε αυτό που αγαπούν, το ποδόσφαιρο.

Ο Καλτσάς στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε διατελέσει συμπαίκτης με τον Τάκη Δρούγα στην ομάδα της Βέροιας. Μάλιστα οι εκπλήξεις στην καλαματιανή ακαδημία θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα...