Τετάρτη, 08 Μαϊος 2024 14:08

Κλαμπ Μπριζ-Φιορεντίνα: Ο πρώτος φιναλίστ κλειδώνει και περιμένει… Ολυμπιακό!

Γράφτηκε από τον

Κλαμπ Μπριζ και Φιορεντίνα κοντράρονται στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό με φόντο τον τελικό του Europa Conference League και ο νικητής θα περιμένει Ολυμπιακό ή Άστον Βίλα.

Βγαίνει ο πρώτος φιναλίστ του τελικού του Europa Conference League! Μία ημέρα νωρίτερα από τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα, λόγω μια καθολικής γιορτής στο Βέλγιο την Πέμπτη, η Κλαμπ Μπριζ φιλοξενεί τη Φιορεντίνα στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό.
Πρόκειται για τη ρεβάνς του 3-2 υπέρ των Ιταλών στο «Αρτέμιο Φράνκι» στην πρώτη αναμέτρηση, με τους «βιόλα» να έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση και το πλεονέκτημα. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει κλειδώσει ακόμα και οι Βέλγοι αναμφίβολα διατηρούν σοβαρές ελπίδες για την πρόκριση. Το έδειξαν άλλωστε και στην Φλωρεντία στο πρώτο παιχνίδι, όπου ήταν φουλ ανταγωνιστικοί και δεν «μάσησαν» από το γεγονός ότι έπαιξαν για αρκετή ώρα στο δεύτερο ημίχρονο με ποδοσφαιριστή λιγότερο.
Ο Ονιέντικα, ο οποίος αποβλήθηκε πριν από έξι ημέρες, θα απουσιάσει, ενώ εκτός αναμένεται να μείνουν και οι τραυματίες Μπογιατά, Μέγιερ. Την ίδια ώρα, ο Τζάκερες κρίνεται αμφίβολος αλλά μοιάζει δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι. Όσον αφορά τη Φιορεντίνα, μόνο ο Σοτίλ θα είναι εκτός για τον Βιτσέντσο Ιταλιάνο λόγω τραυματισμού στην κλείδα, με τους «βιόλα» να ψάχνουν τον δεύτερο σερί τελικό του Conference League.
Διαιτητής του αγώνα είναι ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ (Τουρκία).
Πηγή: sport-fm.gr