Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 10:39

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για νίκη γοήτρου σήμερα με Ιωνικό στο άδειο Δημοτικό Στάδιο

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για νίκη γοήτρου σήμερα με Ιωνικό στο άδειο Δημοτικό Στάδιο

Τον προτελευταίο αγώνα της στα πλέι οφ του Β’ ομίλου της Super League 2 θα δώσει σήμερα η “Μαύρη Θύελλα”…

Η μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχθεί στις 4 μ.μ. στο Στάδιο τον Ιωνικό για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ, ένα ματς που θα διεξαχθεί δίχως την παρουσία θεατών λόγω τιμωρίας μίας αγωνιστικής της έδρας της Καλαμάτας. Μάλιστα η ασπρόμαυρη ΠΑΕ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν όσοι από τις δύο ομάδες θα είναι γραμμένοι σε λίστα, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. Η αναμέτρηση είναι βαθμολογικά αδιάφορη μιας και τόσο η Καλαμάτα όσο και ο Ιωνικός έχουν τεθεί προ πολλού εκτός διεκδίκησης της ανόδου, με την
Καλλιθέα να κόβει πρώτη το νήμα και να επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά από 18 χρόνια!
Η Καλαμάτα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας 5 ήττες και μια ισοπαλία σε έξι αγώνες! Ως εκ τούτου θα αναζητήσει σήμερα την πρώτη της νίκη στο μίνι αυτό πρωτάθλημα για λόγους γοήτρου, στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν. Μια σεζόν που ξεκίνησε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για άνοδο στη Super League, αλλά που κατέληξε ξανά σε ένα απογοητευτικό φινάλε.
Να σημειωθεί πως στο ματς του πρώτου γύρου στα πλέι οφ, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες δίχως τέρματα και αυτό είναι το μοναδικό ματς που κράτησε το μηδέν στην εστία της η μεσσηνιακή ομάδα. O προπονητής της ομάδας Νίκος Αναστόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ο μόνος που θα απουσιάσει είναι ο τιμωρημένος Αρίμπας, που αποβλήθηκε στο εκτός έδρας ματς με την Ηλιούπολη. Η προετοιμασία της “Μαύρης Θύελλας” ολοκληρώθηκε χθες με πρωινή προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν στο γήπεδο στις 2.30 μ.μ. και εκεί ο κ. Αναστόπουλος θα επιλέξει την αποστολή.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:
Χανιά – Ηλιούπολη, 4 μ.μ.
Φουστάνας (Μακεδονίας), Βλαχάκης (Ρεθύμνου),
Δασκαρομαρκάκης (Ρεθύμνου)
Καλαμάτα – Ιωνικός, 4 μ.μ.
Μπαϊρακτάρης, Αραβίδης, Ισσά (Αθηνών)
Ρεπό: Καλλιθέα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 8 αγώνες)
1. Καλλιθέα 14-4 38
2. Χανιά 13-12 32
3. Ηλιούπολη 9-13 28
4. Ιωνικός 9-6 27
5. Καλαμάτα 1-11 19
* Το ρεπό τους δεν έχουν κάνει Καλλιθέα και Χανιά.