Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024 16:28

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Η εικόνα των αγώνων της πρεμιέρας

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Η εικόνα των αγώνων της πρεμιέρας

Με την αναμέτρηση Tuba Libre – ΚΤΕΛ να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες διεξάγεται αυτή την εβδομάδα η 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα σήμερα θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Ουρανοκατέβατοι - Ενωση Λογιστών στις 7 μ.μ. και δύο ώρες αργότερα θα γίνει το Μπαρτσελιώμα - Old school.
Την Τετάρτη στις 7 μ.μ. η Νο name/Κ.ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ θα αντιμετωπίσει τη No PASARAN και στις 9 το βράδυ θα αναμετρηθούν Tuba Libre – ΚΤΕΛ.
Να σημειωθεί ότι στον αγώνα της πρεμιέρας No pasaran – Μπαρτσελιώμα έδωσε το παρών ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Τουρισμού Γιώργος Λαζαρίδης.

Η πρεμιέρα

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, όπου ξεχώρισε η άνετη, όπως αποδείχθηκε, επικράτηση της Tuba Libre με 4-1 επί της No name/ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ. Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες παρουσιάζονται ως τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Αλλωστε την περσινή σεζόν η No name είχε πάρει τον τίτλο και η Tuba Libre είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση. Στο ματς που άνοιξε την αυλαία η ανανεωμένη Μπαρτσελιώμα κέρδισε 2-0 τη No pasaran, η Old school 3-2 την Ενωση Λογιστών και η αναμέτρηση ΚΤΕΛ – Ουρανοκατέβατοι έληξε ισόπαλη με σκορ 2-2.
Αναλυτικά η εικόνα των αγώνων έχει ως εξής:

NO PASARAN – ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ 0-2

Στο 35’ ο Μπάρας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από το Λαδά και ο διαιτητής Νικολόπουλος σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Ο Κουτίβας ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και πέτυχε το 0-1. Στο 64’ από το μακρινό σουτ του Μητροπούλου η μπάλα παρότι βρήκε σε αμυντικό δεν άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Γ. Μιχαλόπουλο, Σαπουντζή.
NO PASARAN: Πετσόπουλος (41’ Δημητρακόπουλος), Σιψάς, Λαδάς, Κακάρογλου, Καμπανίνι (41’ Γεωργόοπυλος), Γιοζεφόφσκι, Θεοδωρακόπουλος (41’ Κολόζης), Καπετανάκης (41’ Μαυροειδέας), Γιακουμής, Μπολέλ, Νίκου (41’ Αγγελακάκης).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κότσης, Μπάρας (55’ Γκράσης), Σαφάκας (47’ Ρισβάνης), Μπαλάσης (41’ Μούκας), Μητρόπουλος, Λιάππης, Κατσιγιάννης, Κατσούλης (41’ Τενέντες), Ασημακόπουλος, Γιωργακόπουλος, Κουτίβας (41’ Χριστιάς).

NO NAME/Κ. ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ - TUBA LIBRE 1-4

Στο 20’ ο Γυφτέας με σουτ έξω από την περιοχή, αν και η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυντικών δεν άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-0. Στο 38’ ο Μουλαβασίλης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 48’ ο Καλογερόπουλος με ψηλοκρεμαστό πλασέ από το ημικύκλιο σχεδόν της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε σε 1-1. Στο 52’ μπαλιά του Ζέρβα για τον Λακριντή, αυτός μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία έστειλε αρχικά την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα και έκανε το 1-2. Στο 56’ ο Χριστόπουλος με ψηλοκρεμαστό σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο αριστερό “Γ” της εστίας του Κλιάφα και “έγραψε” το 1-3. Στο 65’ ο Σεριάτος τροφοδότησε τον Λακριντή και αυτός με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-4.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Ι. Λουκάς με βοηθούς διαιτητές τους Αναστασόπουλο, Σαρρίδη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν στο 63’ οι Τζίφας, Μουλαβασίλης.
NO NAME: Κλιάφας, Κουνάδης (68’ Σμυρλής), Θεοδωρόπουλος, Ν. Σπυρόπουλος (78’ Μητσέας), Χελάς (78’ Παπαδέας), Δωδέκατος (78’ Κοτσίλας), Τζίφας (68’ Ε. Λουκάς), Πανταζής (78’ Νινιός), Γυφτέας, Αργάνης, Πετράκος (60’ Χρυσός).
TUBA LIBRE: Κοσμάς, Τζουμάκης, Χάριτος (53’ Γ. Σπυρόπουλος), Περιβολάρης, Μουλαβασίλης (70’ Κατσαρέας), Εμμανουήλ, Καλογερόπουλος (53’ Σεριάτος), Λακριντής (70’ Παπαδάτος), Κουμούτσος (70’ Βίγκος), Ζέρβας (53’ Μπακέας), Κάλλας (30’ λ.τρ. Χριστόπουλος).

ΟLD SCHOOL – ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ 3-2

Στο 12’ ο Κ. Δαβίλλας με ψηλοκρεμαστό σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ τους Λογιστές. Στο 34’ ο Ανυφαντής ισοφάρισε σε 1-1 και 5 λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έβαλε μπροστά στο σκορ την Old school. Στο 68’ ο Δημητρίου σημείωσε το 3-1. Στο 78 ο Κ. Δαβίλλας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από αμυντικό. Το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιαλικάρης με βοηθούς διαιτητές τους Ζεϊμπέκη, Ταβουλαρέα. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Κρητικάκης.
OLD SCHOOL: Μανώλης, Δελλής, Βαρβιτσιώτης (Φράγκος), Σφουντούρης, Κουφόγιωργας, Παπαστεφάνου, Παυλόπουλος, Στ. Σταυρόπουλος (Πελεκάσης), Ανυφαντής, Ψαράκης, Κυριόπουλος.
ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ: Δικτάκης, Κ. Δαβίλλας, Γ. Σταυρόπουλος, Ι. Σταθούλης, Μ. Σταθούλης, Δαμουράς, Κ. Ξυδέας, Σεμερτζίδης, Φαράντος (50’ Ηλ. Κοντέας), Δουλάμης, Κρητικάκης (60’ Απ. Δαβίλλας).

ΚΤΕΛ - ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ 2-2

Η ομάδα του ΚΤΕΛ προηγήθηκε 2-0 με τέρματα που σημείωσαν στο 19’ ο Αντωνόπουλος και στο 41’ ο Τσίρμπας. Οι Ουρανοκατέβατοι μείωσαν στο 47’ με τον Ζιώγο και στο 56’ ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Πατογιάννη.
Το ματς διαιτήτευσε ο Γιαλικάρης με βοηθούς διαιτητές τους Γεωργακόπουλο. Κότση. Αποβλήθηκε στο 73’ ο Καδάς με απευθείας κόκκινη, ενώ είχε δίνει και κίτρινη στο 68’. Κίτρινη κάρτα αντίκρισε και ο Θ. Ηλιακόπουλος.
ΚΤΕΛ: Χριστόπουλος (41’ Ποτηριάδης), Γεωργακόπουλος (69’ Τ. Γιαννακόπουλος), Αλεξόπουλος (60’ Πετσόπουλος), Αντωνόπουλος (69’ Γκίζας), Παυλόπουλος (75’ Καρνούσκος), Γ. Στασινόπουλος (60’ Χρ. Στασινόπουλος), Παπαδέας (69’ Π. Κατράνης), Δ. Ηλιακόπουλος (60’ Καρδάσης), Μουτσούλας (60’ Καδάς), Μουράτι (69’ Κ. Κατράνης), Καμπουγέρης (60’ Τσίρμπας). ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ: Σιώτος (41’ Κατσιώλης), Ξυπόλυτος, Παπαγεωργίου (72’ Α. Σταυρόπουλος), Σαρδέλας (41’ Κόκκινος), Αλ. Γιαννακόπουλος, Χριστοδούλου (53’ Παπαγεωργόπουλος), Τσιμιχοδήμος Πατογιάννης, Καλιγιάννης (41’ Γεωργούσης), Ζιώγος, Μπάλας.

Ο πίνακας των σκόρερ

2 γκολ: Κ. Δαβίλλας (Ενωση Λογιστών), Ανυφαντής (Old school), Λακριντής (Tuba Libre).

1 γκολ: Αντωνόπουλος, Τσίρμπας (ΚΤΕΛ), Κουτίβας, Μητρόπουλος (Μπαρτσελιώμα), Γυφτέας (Νο name), Δημητρίου (Old school), Ζιώγος, Πατογιάννης (Ουρανοκατέβατοι), Καλογερόπουλος, Χριστόπουλος (Tuba Libre).