Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 12:40

Νωρίτερα η σέντρα στο Μιλτιάδης - Θύελλα Αμπελοκήπων

Γράφτηκε από τον
Νωρίτερα η σέντρα στο Μιλτιάδης - Θύελλα Αμπελοκήπων

Ο Σπύρος Καζανάς από την Αυτωλοακαρνανία ορίστηκε να διαιτητεύσει το κυριακάτικο ματς του Μιλτιάδη με τη Θύελλα Αμπελοκήπων στο γήπεδο των Γαργαλιάνων για την 6η αγωνιστική του 5ου ομίλου στα μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική.

Βοηθοί του θα είναι οι Ελευθέριος Ροκοπάνος και Γιάννης Μπάκας από τον ίδιο σύνδεσμο.
Το ματς θα ξεκινήσει νωρίτερα και συγκεκριμένα 4.15 μ.μ. και είναι το τελευταίο εντός έδρας για τους πρωταθλητές Μεσσηνίας. Την τελευταία αγωνιστική ο Μιλτιάδης θα παίξει στην Κεφαλλονιά με τον Παλληξουριακό. Μέχρι σήμερα έχει δύο νίκες στην έδρα του με Ατρόμητο Πατρών και Ξενοφώντα Κρεστένων και ισάριθμες ήττες εκτός έδρας από Πανγυθεατικό και Παναρκαδικό.. Ισοβαθμεί στην 3η θέση με τον Παλληξουριακό και θέλει μόνο νίκη την Κυριακή, ώστε να διατηρηθεί στην πρώτη τριάδα που ισοδυναμεί με άνοδο.
Την ίδια ώρα με τους Γαργαλιάνους, θα γίνει η σέντρα και στα υπόλοιπα δύο ματς της 6ης αγωνιστικής: Ξενοφών Κρεστένων - Παναρκαδικός και Ατρόμητος Πατρών - Παλληξουριακός.
Το παιχνίδι στα Κρέστενα θα διαιτητεύσει ο Γιώργος Φίτσας (Πρέβεζα/ Λευκάδα) και στα Ζαρουχλέικα, ο Βαγγέλης Λαθύρης από τον Πειραιά. Ρεπό έχει ο Πανγυθεατικός.