Τρίτη, 18 Νοέμβριος 2014 14:45

Παύει να είναι υπεύθυνος για τους ορισμούς ο Χιου Ντάλας

Γράφτηκε από τον

Εξαιρετικά σύντομη φαίνεται πως θα αποδειχθεί η θητεία του Χιου Ντάλας ως υπεύθυνου ορισμού των διαιτητών στους αγώνες της Σούπερ Λίγκας και της Φούτμπολ Λιγκ.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Σκοτσέζος (μετά από δικό του αίτημα, όπως αναφέρεται) δεν θα είναι πλέον υπεύθυνος για τους ορισμούς, τουλάχιστον «... μέχρις ότου διαμορφώσει ο ίδιος πλήρη εικόνα και άποψη για το σύνολο των διαιτητών με βάση την απόδοσή τους». Ο Ντάλας θα συνεχίσει της συνεργασία του με την ελληνική ομοσπονδία, στον τομέα της εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των διαιτητών των δύο επαγγελματικών κατηγοριών, ενώ η ΚΕΔ επιφυλάχθηκε να επανακατανείμει σε επόμενη συνεδρίασή της τις σχετικές αρμοδιότητες.

Η ανακοίνωση: «Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποδέχεται το αίτημα του κ. Hugh Dallas να μην είναι πλέον υπεύθυνος για τους ορισμούς των αξιωματούχων διαιτησίας στους αγώνες των πρωταθλημάτων της Super League και της Football League. Ο κ. Dallas θα εξακολουθήσει να είναι αρμόδιος για την εκπαίδευση και την επιμόρφωση των διαιτητών των δύο επαγγελματικών κατηγοριών. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ σε συνεδρίασή της θα κατανείμει εκ νέου τις σχετικές αρμοδιότητες».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ