Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 17:14

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Το “αντίο” του Σωτήρη Μπουραντώνη

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Το “αντίο” του Σωτήρη Μπουραντώνη

Με μια εκ βαθέων ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Σωτήρης Μπουραντώνης αποχαιρέτησε τον Εθνικό Μελιγαλά, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς την ομάδα και την διοίκηση για την ευκαιρία που του έδωσαν να ηγηθεί ενός ιστορικού συλλόγου.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τον Εθνικό τον περασμένο Νοέμβρη, παίρνοντας τα ηνία από τον Παναγιώτη Πεφάνη σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, όντας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με πέντε ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Α' τοπικής. Κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και να παλέψει σε όλους τους αγώνες με τον ίδιο στον
πάγκο, ωστόσο ο στόχος της παραμονής δεν επετεύχθη. “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Εθνικού Μελιγαλά, στον πρόεδρο και στην διοίκηση για την τιμή που μου έκαναν να είμαι προπονητής αυτού του μεγάλου και ιστορικού συλλόγου. Ανέλαβα την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο και μαζί ζήσαμε πολλές καλές στιγμές αλλά και απογοητεύσεις.
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο!”, ανέφερε αρχικά ο Σωτήρης Μπουραντώνης. Ο 55χρονος τεχνικός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους ποδοσφαιριστές του για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, προκειμένου ο Εθνικός να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία του Νομού. “Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές μου για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν για να παραμείνει η ομάδα στην μεγάλη κατηγορία του νομού.”
Ολοκληρώνοντας, ο κ. Μπουραντώνης εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα, ευχόμενος τα καλύτερα για το μέλλον. “Εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι η μεγάλη αυτή ομάδα που λέγεται Εθνικός Μελιγαλάς, θα επιστρέψει σύντομα στην κατηγορία που της αξίζει, την Α’ τοπική”.

Ν.Κ.