Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 16:30

Ο Σεμπάστιαν Λέτο στο «τιμόνι» της Κηφισιάς

Γράφτηκε από τον
Ο Σεμπάστιαν Λέτο στο «τιμόνι» της Κηφισιάς

Ο Σεμπάστιαν Λέτο θα είναι ο νέος προπονητής της Κηφισιάς. Με ανακοίνωση ο σύλλογος των βορείων προαστίων, γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Αργεντινό να «αναβαθμίζεται» σε πρώτο προπονητή καθώς την περυσινή σεζόν ήταν βοηθός αρχικά του Ντέιβιντ Νίλσεν και στη συνέχεια του Κώστα Μπράτσου.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιά, που θα είναι αντίπαλος της Καλαμάτας στη Super League 2 αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του πρώτου προπονητή της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Σεμπάστιαν ήρθε στην Κηφισιά σε μια δύσκολη περίοδο και βοήθησε πολύ με τις γνώσεις, την εργατικότητα και τη μεθοδικότητά του, από τη θέση του βοηθού προπονητή. Οι εικόνες του από το υψηλότερο επίπεδο, ο χαρακτήρας και το ήθος του ήταν στοιχεία που τον κατέστησαν εξ αρχής τη μοναδική επιλογή της διοίκησης για τη θέση του πρώτου προπονητή της Κηφισιάς για το 2024/25.
Η Κηφισιά θα κάνει μια νέα προσπάθεια την επόμενη σεζόν, με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να συνεχίσει τα βήματα προόδου ως αθλητικός οργανισμός. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτό θα συμβεί με τον Σεμπάστιαν Λέτο στις τάξεις της ομάδας. Του ευχόμαστε καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα και κάθε επιτυχία!».