Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 12:31

ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: “Μπαμ” με Γιώργο Ζήση!

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: “Μπαμ” με Γιώργο Ζήση!

Σε μια σπουδαία μεταγραφή με... άρωμα Super League 2 προχώρησε ο ΑΟ Φοινικούντας, που κατάφερε να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Γιώργου Ζήση! 

Παίκτης του ΑΟ Φοινικούντας είναι επισήμως ο Γιώργος Ζήσης! Κινούμενοι κάτω από... άκρα μυστικότητα και με λεπτούς χειρισμούς, οι νεοφώτιστοι στην Α’ τοπική ολοκλήρωσαν το “μπαμ” του καλοκαιριού από τις 22 Ιούνιου! 

Ο 25χρονος (23/04/99) Καλαματιανός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Δαναού και ακολούθως μεταπήδησε στην Κ20 του Αστέρα Τρίπολης. Τον Αύγουστο του 2018 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, μαζί μάλιστα με έναν ακόμη Μεσσήνιο, τον Κυριάκο Γλέζο που πλέον φορά την φανέλα της ΑΕ Μάνης και έπειτα παραχωρήθηκε δανεικός στον Αιγιανιακό (Football League). 

Μετά την λήξη του δανεισμού του ο ύψους 1,80 κεντρικός αμυντικός και ενίοτε αριστερός μπακ επέστρεψε στους Αρκάδες, όμως λίγους μήνες μετά αποχώρησε ως ελεύθερος. Στο πρώτο μισό της σεζόν 2019-20 βρέθηκε στην Πέλλα για λογαριασμό της Αναγέννησης Γιαννιτσών (Football League), ενώ το δεύτερο μισό πήγε στην Επισκοπή (Football League). 

Την τριετία 2020-23 έπαιξε με την φανέλα του Ο.Φ. Ιεράπετρας στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ φέτος είχε μια γεμάτη σεζόν με την Νίκη Σητείας στην Α’ τοπική της ΕΠΣ Λασιθίου.  

Συνολικά στην καριέρα του ο Ζήσης μετρά 50 συμμετοχές στην Super League 2, 20 στην Football League, 3 στο Κύπελλο Ελλάδας και 59 στην Super League K19, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Ελλάδας Κ20 και Κ19.