Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 02:46

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: “Ορφανός” ο πάγκος - τέλος ο Φωτόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: “Ορφανός” ο πάγκος - τέλος ο Φωτόπουλος

Σε αναζήτηση προπονητή ενόψει της νέας σεζόν που θα τον βρει στην Γ’ Εθνική βρίσκεται από αργά το βράδυ του Σαββάτου (22/6) ο Μιλτιάδης, με τον Ηλία Φωτόπουλο να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

Η μεγάλη χιλιομετρική απόσταση που θα έπρεπε να διανύει σε καθημερινή βάση ο έμπειρος Ηλείος τεχνικός από τον τόπο της μόνιμης κατοικίας του μέχρι την περιοχή της Τριφυλίας, αποδείχθηκε... ανυπέρβλητο εμπόδιο για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μαζί με τον κ. Φωτόπουλο, παρελθόν αποτελούν και οι συνεργάτες του Γιάννης Καραλάγκας και Χρήστος Κουτσούμπας. Αμφότεροι ευχαρίστησαν την διοίκηση, τους παίκτες και τους φίλους της ομάδας για τον υπέροχο μήνα της συνεργασίας τους και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην Γ' Εθνική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πρωταθλητές Μεσσηνίας έχουν “κυκλώσει" το όνομα ενός Μεσσήνιου προπονητή, άριστου γνώστη της κατηγορίας, προκειμένου να είναι αυτός που θα αναλάβει να τους καθοδηγήσει. Σε περίπτωση που η εν λόγω υπόθεση... ναυαγήσει, τότε οι διοικούντες την ομάδα θα στραφούν σε λύση εκτός Νομού.

Στο μεταξύ, ο προγραμματισμός αναφορικά με την διαμόρφωση του ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2024-25 έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή και οι πρώτες ανακοινώσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ό,τι η διοίκηση του Μιλτιάδη αναμένεται σύντομα να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Βασίλη Αθανασόπουλο, Τάσο Κωνσταντακόπουλο, Περικλή Δημήτριου και Πάρη Τσιγαρίδη, με τις δύο πλευρές να επιθυμούν την επέκταση της συνεργασίας τους. Αντίθετα, αναμένεται να υπάρξουν 3-4 “ηχηρές” αποχωρήσεις, ενώ παρελθόν αποτελεί και τυπικά ο Δημήτρης Κατσιώλης, με τον 33χρονο μέσο να έχει ήδη συμφωνήσει με την Θύελλα Πύργου της ΕΠΣ Ηλείας.

Στο μέτωπο των μεταγραφών, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, τα “ασπρόμαυρα” προβάρει ο Μιχάλης Τζιόλας, ενώ οι πρωταθλητές Μεσσηνίας βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση των Διονύση Παπαδόπουλου του Παμίσου και Χάρη Γιαννόπουλου του ΠΑΣ Ράχη.