Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 16:28

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Αρχή στις ανανεώσεις με Αθανασόπουλο και Κωνσταντακόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Αρχή στις ανανεώσεις με Αθανασόπουλο και Κωνσταντακόπουλο

Δύο από τους στυλοβάτες της περσινής επιτυχίας του Μιλτιάδη, που οδήγησαν τον σύλλογο στα σαλόνια των εθνικών κατηγοριών μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, ανανέωσαν την συνεργασία τους και έτσι θα βρίσκονται και τη νέα χρονιά στο δυναμικό της ομάδας.

Ο λόγος για τους Βασίλη Αθανασόπουλο και Τάσο Κωνσταντακόπουλο, δύο από τους ακρογωνιαίους λίθους της εξαιρετικής πορείας σε πρωτάθλημα Α' τοπικής και μπαράζ ανόδου.

Ο “kill Bill" έσπασε όλα τα... κοντέρ την φετινή σεζόν, πετυχαίνοντας 55 γκολ συνολικά και οδήγησε εκ του ασφαλούς τον σύλλογο του Πύργου Τριφυλίας στην επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες.

Όσον αφορά τον ”φύλακα άγγελο" της εστίας, παρουσιάστηκε σταθερός καθόλη την διάρκεια της χρονιάς, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις κάτω από τα ασπρόμαυρα γκολπόστ.

Στα χάι λάιτ της σεζόν για τον ίδιο, το πέναλτι που απέκρουσε στο εκτός έδρας ματς με τον Παλληξουριακό για την τελευταία αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο ως προς την εξέλιξη του αγώνα.

Το προσεχές διάστημα ο Μιλτιάδης αναμένεται να ανακοινώσει και άλλες ανανεώσεις, ενώ από την άλλη θα υπάρξουν και 3-4 “ηχηρές" αποχωρήσεις.