Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 16:37

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Ανανέωσαν και οι Καντούτσης, Παπανικολός, Γαλάνης, Παναγιωτόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Ανανέωσαν και οι Καντούτσης, Παπανικολός, Γαλάνης, Παναγιωτόπουλος

Ανανεώσεων συνέχεια στον Μιλτιάδη, ο οποίος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τους Τάσο Καντούτση, Στράτο Παπανικολό, Ντίνο Γαλάνη και Κώστα Παναγιωτόπουλο.

Μετά τους Βασίλη Αθανασόπουλο και Τάσο Κωνσταντακόπουλο, άλλοι τέσσερις παίκτες θα φορούν την φανέλα του Μιλτιάδη και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ο λόγος για τους Τάσο Καντούτση, Στράτο Παπανικολό, Ντίνο Γαλάνη και Κώστα Παναγιωτόπουλο.

Ο Καντούτσης αν και υπέγραψε τον περασμένο Δεκέμβρη προερχόμενος από τον ΑΟ Διαβολιτσίου, είχε καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική και την επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, ενώ μαζί με τον Παναγιώτη Μπουτσικάκη συνέθεσαν ένα απροσπέλαστο... τείχος στο κέντρο της άμυνας.

Μάλιστα, ο υψηλόσωμος στόπερ πέτυχε τρία γκολ, εκ των οποίων τα δύο αποδείχθηκαν καθοριστικά για τον σύλλογο του Πύργου Τριφυλίας, κόντρα στον Πανθουριακό εκτός έδρας για την 17η αγωνιστική και απέναντι στον Παλληξουριακό, στο τελευταίο χρονικά ματς της σεζόν στην Κεφαλονιά.

Όσον αφορά τους Παπανικολόπουλο (τερματοφύλακας), Γαλάνη (μέσος) και Παναγιωτόπουλο (εξτρέμ), όποτε χρειάστηκε ήταν “εκεί” για να προσφέρουν πολύτιμες λύσεις και ανάσες στο ροτέισον της ομάδας.

Αντίθετα, μετά τους Τάσο Τσόπελα (σε Παπαφλέσσα Χώρας) και Δημήτρη Κατσιώλη (σε Θύελλα Πύργου) παρελθόν από τους πρωταθλητές Μεσσηνίας αποτελεί και ο Δημήτρης Μπάρκας (σε Τέλλο Άγρα).