Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 16:04

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Λύθηκε η συνεργασία με Τσόπελα και Πολίμο

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Λύθηκε η συνεργασία με Τσόπελα και Πολίμο

Η επιχείρηση... ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του Μιλτιάδη συνεχίστηκε την Τετάρτη (26/6), με τους Γιάννη Τσόπελα και Ηλία Πολίμο να γίνονται οι επόμενοι ποδοσφαιριστές που αποτελούν και επίσημα παρελθόν.

Μετά τους Τάσο Τσόπελα, Δημήτρη Κατσιώλη και Δημήτρη Μπάρκα, δύο ακόμη παίκτες δεν θα ακολουθήσουν τον Μιλτιάδη στην πρόκληση της Γ' Εθνικής.

Ο λόγος για τους Γιάννη Τσόπελα και Ηλία Πολίμο, οι οποίοι αποτελούν και επίσημα παρελθόν από τον σύλλογο του Πύργου Τριφυλίας. Αμφότεροι είχαν μια “γεμάτη” σεζόν και ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική και της ανόδου στην παραπάνω κατηγορία.

Λόγω της τεράστιας εμπειρίας τους και των παραστάσεων που διαθέτουν από υψηλότερο επίπεδο, αναμένεται όπως είναι φυσικό, να προσελκύσουν τον ενδιαφέρον αρκετών... μνηστήρων που θα θελήσουν να τους εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σε προηγούμενα ρεπορτάζ είχαμε αναφερθεί στις “ηχηρές” αποχωρήσεις που επίκεινται στο ρόστερ, όπερ και εγένετο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι παραπάνω δεν θα είναι οι τελευταίες.