Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 20:33

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: “Κλεισμένος” ο Ηλιόπουλος!

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: “Κλεισμένος” ο Ηλιόπουλος!

Τα τυπικά απομένουν για ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Κώστα Ηλιόπουλου από τον Παναργειακό στον Μιλτιάδη, με τις δύο πλευρές να έχουν καταλήξει σε προφορική συμφωνία.

Ο 35χρονος... μπαρουτοκαπνισμένος επιθετικός αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε στον σύλλογο του Άργους, με τον οποίο κατέκτησε τον τίτλο στον 3ο Όμιλο της Γ' Εθνικής και κατ' επέκταση την άνοδο στην Super League 2.

Μάλιστα, στο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων για την 23η αγωνιστική, ο Ηλιόπουλος έσπασε το “φράγμα” των 100 γκολ στις εθνικές κατηγορίες, σκοράροντας με πέναλτι, ενώ με την φανέλα των “λύκων” στέφθηκε και Κυπελλούχος Αργολίδας.

Ο Μεσσήνιος με καταγωγή από το Μάνεσι φορ, αναμένεται να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, ύστερα από το βραχύβιο όπως αποδείχθηκε πέρασμα του από το Άργος και θα ηγηθεί στη “γραμμή κρούσης” των πρωταθλητών Μεσσηνίας στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τον Βόλο στο πρωτάθλημα της Super League, ενώ έχει φορέσει ακόμη τις φανέλες της Καλαμάτας, της Ηλιούπολης, του Βύζαντα Μεγάρων, της ΑΕ Σπάρτης, του ΑΟ Διαβολιτσίου και της Εράνης Φιλιατρών, ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Απόλλωνα Πεταλιδίου. Συνολικά έχει καταγράψει πάνω από 300 συμμετοχές σε Α’, Β’, Γ’ και παλιότερα σε Δ’ Εθνική.