Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 17:47

ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: Κούνησε... μαντήλι ο Κάνιστρας, έρχονται δύο

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: Κούνησε... μαντήλι ο Κάνιστρας, έρχονται δύο

Στο τέλος της έφτασε η συνεργασία του ΑΟ Φοινικούντας με τον Φάνη Κάνιστρα, την ίδια ώρα που η διοίκηση του συλλόγου έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με δύο παίκτες.

Ο Φάνης Κάνιστρας αποτελεί παρελθόν από τον ΑΟ Φοινικούντας, αφού η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε και δεν υπήρξε συμφωνία για την ανανέωσή της.

Ο 34χρονος επιθετικός πήγε στην ομάδα της Φοινικούντας στις αρχές του τρέχοντος έτους προερχόμενος από τον ΠΑΣ Ράχη και είχε σημαντική συνεισφορά στην εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής, που επισφραγίστηκε από την άνοδο στα μεγάλα “σαλόνια” του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.

Ο Κάνιστρας έγινε, έτσι, ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί από το γήπεδο της Μεθώνης, καθώς προηγήθηκε ο Άγγελος Μπαστακός.

Από την άλλη, δύο ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει με τους διοικούντες τον σύλλογο και αναμένεται να ενταχθούν στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, μετά και την σύμφωνη γνώμη του Κώστα Παλαμάρα. Ο λόγος για έναν 24χρονο αμυντικό από σύλλογο της Α' τοπικής, καθώς επίσης και έναν 22χρονο εξτρέμ από ομάδα της Β' κατηγορίας.

Θυμίζουμε ό,τι μέχρι στιγμής στα “χρώματα” της ομάδας έχουν ντυθεί οι Γιώργος Ζήσης και Νίκο Μέμα.