Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 21:21

ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: Μια... ανάσα από Τριανταφυλλίδη

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: Μια... ανάσα από Τριανταφυλλίδη

Έτοιμος να πραγματοποιήσει το επόμενο μεταγραφικό του “χτύπημα” είναι ο ΑΟ Φοινικούντας, ο οποίος είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Τριανταφυλλίδη. 

Μια... ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον Γιάννη Τριανταφυλλίδη που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Ράχη, είναι ο ΑΟ Φοινικούντας.

Με την επιλογή αυτή οι νεοφώτιστοι στην Α' τοπική είναι κοντά στο να καλύψουν με τον ιδανικότερο τρόπο την απώλεια του Άγγελου Μπαστακού.

Επί μια τετραετία ο 24χρονος αμυντικός από την Ηλεία ήταν ο “στυλοβάτης” στην αμυντική γραμμή των “κανονιέρηδων” και ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας σε απόδοση.

Το γεγονός ό,τι μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία σε πολλές θέσεις, λύνει τα... χέρια ενός προπονητή, στην προκειμένη περίπτωση του Κώστα Παλαμάρα, ενώ αν και αμυντικογενής ποδοσφαιριστής, έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Το εν δυνάμει νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Φοινικούντας έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις ακαδημίες του Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ ακολούθησαν οι Λέοντες Αμαλιάδας και ο Ενιπέας Λαντζοΐου. Στη Μεσσηνία έχει παίξει ακόμη σε ΑΣ Ανδρούσης και Απόλλωνα Καλαμάτας.
 
Θυμίζουμε ό,τι μέχρι στιγμής στα “χρώματα” της ομάδας έχουν ντυθεί οι Γιώργος Ζήσης και Νίκος Μέμα, ενώ από την άλλη πλην του Μπαστακού παρελθόν αποτελεί και ο Φάνης Κάνιστρας.