Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 00:50

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Και με τη... βούλα Παπαδόπουλος, Γιαννόπουλος!

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Και με τη... βούλα Παπαδόπουλος, Γιαννόπουλος!

Διπλό μεταμεσονύκτιο “χτύπημα” πραγματοποίησε ο Μιλτιάδης, καθώς απέκτησε τον Διονύση Παπαδόπουλο από τον Πάμισο και τον Χάρη Γιαννόπουλο από τον ΠΑΣ Ράχη! 

Παίκτες του Μιλτιάδη και με τη... βούλα είναι οι Διονύσης Παπαδόπουλος και Χάρης Γιαννόπουλος, όπως είχαμε προαναγγείλει από τις 23 Ιουνίου!

Ο Παπαδόπουλος (γεν. 1999) υπήρξε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής του Παμίσου, έχοντας αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου της Μεσσήνης και έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του με την φανέλα των ”Νησιωτών” στο κορυφαίο επίπεδο του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, αλλά και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ, διαθέτει υψηλή τεχνική και έλεγχο της μπάλας, είναι καλός στο “ένας με έναν” και τρέχει ακατάπαυστα.

Όσον αφορά το έτερο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Μεσσηνίας, στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν φόρεσε την φανέλα του ΠΑΣ Ράχη, ενώ τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο ήταν... κάτοικος Μυκόνου, αγωνιζόμενος με τα “χρώματα” της ΑΕ Μυκόνου στον 3ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Πιο πριν ήταν στους Ερασιτέχνες της Καλαμάτας.

Ο Γιαννόπουλος έχει επίσης καλή τεχνική κατάρτιση, διαθέτει “φαρμακερό” αριστερό πόδι και εξαιρετική κοφτή ντρίπλα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές θέσεις, είτε ως αριστερός μπακ, είτε ως αριστερό χαφ, είτε ως εσωτερικός μέσος σε τριάδα στον άξονα, ενώ στα συν είναι ό,τι παίζει ως “μικρός” (γεν. 2003)

Αμφότεροι είναι δύο από τους πιο ποιοτικούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του Νομού, σε καλή ηλικία, με φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά.