Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 01:41

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: “Κόκκινο” της ΕΠΟ για το γήπεδο των Γαργαλιάνων!

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: “Κόκκινο” της ΕΠΟ για το γήπεδο των Γαργαλιάνων!

Το γήπεδο των Γαργαλιάνων δεν καλύπτει τις προδιαγραφές για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και αναγκαστικά ο πρωταθλητής Μεσσηνίας πρόκειται να “μετακομίσει” στην Καλαμάτα.

Ο Μιλτιάδης πραγματοποίησε μαγική σεζόν στην Α' τοπική, που επισφραγίστηκε με την κατάκτηση του τίτλου σε πρώτη φάση και εν συνεχεία με την άνοδο στη Γ' Εθνική, μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.

Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή για τον σύλλογο του Πύργου Τριφυλίας, που μετά από 16 χρόνια επέστρεψε στις εθνικές κατηγορίας. Δυστυχώς όμως, για τους οπαδούς του δεν θα έχουν την δυνατότητα να τον... καμαρώσουν από κοντά.

Μετά τα πανηγύρια για την μεγάλη επιτυχία, οι πρωταθλητές Μεσσηνίας καλούνται να λύσουν ένα “ακανθώδες” ζήτημα.

Το γήπεδο των Γαργαλιάνων που χρησιμοποιεί ως έδρα ο Μιλτιάδης από τον Μάρτιο του 2020 δεν καλύπτει τις προδιαγραφές για την διεξαγωγή αγώνων στη Γ' Εθνική, ενώ η επιστροφή στο “σπίτι”, αποτελεί μέχρι σήμερα... όνειρο θερινής νυκτός, αφού οι δεσμεύσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης στην φιέστα τίτλου στην Α1 τοπική, αποδείχθηκαν “φρούδες ελπίδες”.

Ως εκ τούτου, στον Μιλτιάδη θα αναγκαστούν να αναζητήσουν τη νέα τους βάση σε κάποιο γήπεδο της Καλαμάτας.

Το γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία και το “Σταύρος Παπαδόπουλος” είναι οι επικρατέστερες επιλογές, ώστε να φιλοξενήσουν τους εντός έδρας αγώνες των πρωταθλητών Μεσσηνίας.

Μάλιστα, οι διοικούντες τον σύλλογο έχουν ήδη επικοινωνήσει τόσο με τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ, Βασίλη Σπηλιώτη, όσο και με τους ιθύνοντες του Μεσσηνιακού/Πανθουριακού/Αίαντα και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να επιλέξουν την καλύτερη δυνατή λύση.