Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 14:51

ΕΡΑΝΗ: Τέλος από τον πάγκο ο Γιακαλής

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Τέλος από τον πάγκο ο Γιακαλής

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η Εράνη, καθώς ο Θοδωρής Γιακαλής αποτελεί παρελθόν από το “τιμόνι” της ομάδας των Φιλιατρών.

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Εράνης ο Θοδωρής Γιακαλής, με την διοίκηση της Φιλιατρινής ομάδας να ανακοινώνει μέσα σε θετικό κλίμα την λύση της συνεργασίας τόσο με τον έμπειρο προπονητή, όσο και με τον άμεσο συνεργάτη του, Κομνηνό Μπατζάκα.

Ο 46χρονος τεχνικός από την Μυτιλήνη διαδέχθηκε στα μέσα του περασμένου Οκτώβρη τον Κώστα Λυμπερόπουλο στον πάγκο της ομάδας και οδήγησε τους “πράσινους” στην κατάκτηση του Κυπέλλου Μεσσηνίας, ωστόσο το μεγάλο στοίχημα που ήταν η παραμονή στην Γ' Εθνική δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Πλέον, στην Εράνη καλούνται να βρουν τον αντικαταστάτη του κ. Γιακαλή, ο οποίος θα αναλάβει να οδηγήσει τον ιστορικό σύλλογο τη νέα χρονιά στην Α' τοπική. Αυτός δεν αποκλείεται να είναι εκτός Μεσσηνίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Θεόδωρο Γιακαλή και τον άμεσο συνεργάτη του Κομνηνό Μπατζάκα.
 
Το τεχνικό δίδυμο που ανέλαβε την ομάδα μας τον Οκτώβρη κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να φτιάξει ένα ισχυρό σύνολο, που απέδωσε θελκτικό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο και κατέκτησε το Κύπελλο Μεσσηνίας.
 
Μέσα στο διάστημα αυτό, η Εράνη κατόρθωσε να σημειώσει ιστορικής σημασίας νίκες στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και να προσφέρει συγκινήσεις μέσα από αγώνες που θα μείνουν για πάντα χαραγμένοι στο μυαλό μας και στην ιστορία του συλλόγου μας.
 
Μια συνεργασία που ωφέλησε και τις δυο πλευρές ολοκληρώνεται κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.
 
Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην Εράνη μας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της σταδιοδρομίας τους.»